Connect with us

Iz Svijeta

Putin: Trudim se da sam unucima odaberem novogodišnje poklone

Objavljeno

-

Foto: EPA

Ruski predsjednik Vladimir Putin u nedjelju je rekao kako se uvijek trudi da sam izabere novogodišinje poklone za svoje unuke, premda osobno ne odlazi u shopping.

O svome privatnom životu Putin je govorio u intervjuu za televiziju Rosija-1, a na pitanje hoće li Novu godinu provesti s članovima obitelji i bira li sam poklone za unuke, odgovorio je potvrdno, dodavši da ipak ne odlazi osobno u kupnju, prenosi agencija TASS.

“Nažalost, ne idem u kupnju, no kako danas postoje broje mogućnosti da nešto odaberete, nastojim to sam obaviti. I nadam se da će im se pokloni svidjeti”, rekao je Putin.

Kazao je i da Novu godinu planira dočekati s članovima obitelji s kojima će poslušati i svoje novogodišnje obraćanje naciji.

Na pitanje kako planira provesti novogodišnju noć, s osmijehom je odgovorio: “Bit ću s obitelji, slaviti Novu godinu i slušati predsjednikov govor”.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov ranije je rekao da će ruski predsjednik Novu godinu tradicionalno dočekati u krugu obitelji i prijatelja.

Dodao je da će blagdani za Putina biti dijelom radni, pojasnivši da predsjednik Rusije rijetko to razdoblje provodi u potpunosti “kao novogodišnje praznike”.

“Mislim da će on (Putin), poput svih ostalih prvih nekoliko dana iskoristiti da bi se odmorio, premda ne može imati odmor u potpunosti. Šef države mora stalno raditi, osobito u trenutku kad je stanje u Europi zabrinjavajuće”, rekao je Peskov. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari