Connect with us

Nedjeljom u 14

Putinolog Milanović ima novog savjetnika-geostratešku babu Vangu

Objavljeno

-

 

 

Milanovićevi oporbeni žetončići koji su u Hrvatskom saboru glasovali protiv pomoći Ukrajini, tek su lokalne medijske zvijezde čiji se sjaj polako gasi nakon bezuspješnog interpelacijskog bala vampira u Hrvatskom saboru. U stvari, oni sada jesu za pomoć Ukrajini, ali eto, prigodom glasovanja su se zabunili i pritisnuli krivo dugme. Kako bilo da bilo, ako se njihov predsjednik Milanović usudi ići po drugi mandat, imat će snažnu potporu Putina i njegove babe Vange!

 

 

 

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

 

Na obljetnicu brutalne agresije Rusije na Ukrajinu, koja do sada za posljedicu ima „samo“ 300 000 mrtvih, 10 milijuna raseljenih i stotinu tisuća razorenih domova, od nekih samohvalnih geostrateških analitičara doznali smo da je to ipak samo opravdana „specijalna operacija“ KGB-ovog nevinašca Putina izazvanog od NATO saveza, SAD-a i Europske unije. Jer, da je Putin bez otpora, uz pomoć gluhe međunarodne zajednice, uspio pregaziti Ukrajinu za sedam planiranih dana, da je kojim slučajem uspio planirano ubiti glumca Zelenskog i u Kijevu instalirati svog novog Lukašenka, svi bi bili sretni i zadovoljni, a osobito  Putinolozi kao sljedbenici i apologeti predsjednika s karakterom.

Po babi Vangi, najsretniji bi bio ukrajinski narod, jer oni ni nisu nikada bili narod, a ako nisu, onda su valjda nacisti po caru Putinu koje treba denacificirati! U slučaju da je međunarodna zajednica prešutno dozvolila ruskoj čizmi pregaziti međunarodno priznatu Ukrajinu ne bi bilo mrtvih, ne bi bilo razorenih domova i obitelji, ne bi bilo raseljenih i svi bi živjeli sretno u svom divnom ukrajinskom gulagu po uzoru na rusku naciju koja uživa pod Putinovom demokratskom čizmom. Oni malobrojni nesretni u sretnom Putinovom carstvu, koji se usude kazati da su nesretni, jednostavno se okliznu na koru od banane i učine samoubojstvo! Da je Putin uspio u svom „blitz kriegu“ ne bi bio nitko sretniji i spokojniji od Europske unije! Da je Putin uspio, jeftino bi se grijali ruskim plinom i vozili na rusku naftu u svom vlastitom europskom gulagu kao nedosanjanom demokratskom snu! Da je Putin uspio u svom naumu donio bi preporod i Hrvatskoj sa svojim pajdašima Orbanom i Vučićem u nekoj novoj neprežaljenoj Jugoslaviji iliti srpsko-ruskom svijetu. BiH i Crna gora u tom bi carstvu procvjetale! Da je Putin uspio, Hrvatskoj ne bi trebao ni LNG ni Pelješki most!? Eto, tako otprilike zbori Milanovićeva  geostrateška baba Vanga, admiral bez broda Domazet Lošo. On je tek osamnaesti savjetnik predsjednika s karakterom!

Ali zločinačke SAD-e su rekle njet! Isplanirale su 300 000 mrtvih, (a potencijalno i više), isplanirale su ovaj dugotrajan rat, isplanirale su mrtve i raseljene i onda su taj rat delegirale glupoj birokratskoj Europskoj uniji  koja troši milijarde eura pomoći Ukrajini, čineći namjernu štetu  sebi i svojim narodima, kako bi okupatorske SAD-e silno profitirale na ovom smišljenom ratu. SAD-e i NATO su okupatori, a Putin, Wagner, Kadirov i Lukašenko od tih okupatora će nas osloboditi!?

Dok svijet oplakuje 50 000 mrtvih u potresima u Turskoj i Siriji, baba Vanga, odnosno admiral bez broda,  snishodljivo opravdava nastavak Putinove agresije na Ukrajinu u kojoj je u posljednjih 365 dana svaki dan u prosjeku ubijeno više od 800 ljudi. „Rusija ne smije izgubiti ovaj rat“-kaže on! U Ukrajini je protekle godine svaki dan bio razoran potres izazvan Putinovim pirotehničkim sredstvima, a za sve su krive SAD-e , jer eto, senilni zločinac Biden voli kada ljudi umiru u mukama. Onaj Biden, koji se kao kongresmen snažno zalagao za bombardiranje Beograda i Srbije dok nije bio senilan, ne bi li zaustavio Miloševićev ratni stroj je monstrum, a Putin je sa svojom privatnom vojskom Wagner mirotvorac i legitiman spasitelj Rusa u Ukrajini? A možda je ukrajinski narod zapravo napao sam sebe i onda pozvao Putina da ih brani od Ukrajinaca u specijalnoj operaciji protiv nacista, genderista i ostalih bjelosvjetskih pedera? Kao da gledam poštenjaka Miloševića kako brani srpsku nejač od ustaša? Putin mora uspjeti, mora pokoriti Ukrajinu, jer on je jamac budućnosti kršćanske Europe i svijeta! Putin je jamac demokracije, obilja blagostanja i mira, jer ako ne budete mirni i ako se budete branili, bacit će atomsku bombu! Po baba Vanginom, to će se dogoditi u šestoj fazi ove „specijalne operacije“!

Gdje je u ovoj papazjaniji o istini naša domovina Hrvatska? Brutalno gaženje politika EU-a i SAD-a, a posljedično tome sprdanje sa službenim politikama Republike Hrvatske u  antiruskoj koaliciji, silno će pomoći međunarodnom položaju Republike Hrvatske?  Kada Milanović s oporbenim rusofilima sruši međunarodni položaj Hrvatske, kada sruši Plenkovića i ugosti novog ruskog cara Putina na Pantovčaku i dodijeli mu ordenje, Hrvatska će procvjetati kao u vrijeme Tita- ljubičice bijele. Ma gdje će nam biti kraj? Ma koje su to budale uopće išle rušiti Berlinski zid, a sada treba graditi novi na Schengenskim granicama? Koje su to budale radile na raspadu SSSR-a i Jugoslavije? Putin, novi ruski i balkanski car, vratit će nam blagostanje, sigurnost, slobodu, stabilnost i mir što smo izgubili zahvaljujući zločincu Tuđmanu i neobrazovanim braniteljima. Tuđman i Hrvatski branitelji jučer, a Plenković danas, bacili su nas u zločinačke okove EU-a i SAD-a, a Putin će nas osloboditi? Legitimno je ne slagati se s oficijelnim međunarodnim politikama Hrvatske vlade i zbog tog neslaganja, za razliku od Putinovog slobodnog novinarstva nitko neće završiti na robiji, niti će se u Hrvatskoj okliznuti na koru banane. Čak da netko i završi u kazamatu zbog hvalospjeva Putinu, Milanović će ga pomilovati.

Uz Milanovića, Orbana, Lukašenka, Vučića i Dodika, naslovnice ruskog demokratskog mainstreama imaju novu medijsku zvijezdu, admirala bez broda. Baba Vanga se nasukao na hridi svog presušenog mozga, a o tome najbolje govori masa komentara na društvenim mrežama. Komentatori mi svjedoče da u  Hrvatskoj ipak ima srca i duše za Ukrajince i Ukrajinu, jer i mi smo prošli tu  Golgotu na kojoj smo uskrsnuli.

Milanovićevi oporbeni žetončići koji su u Hrvatskom saboru glasovali protiv pomoći Ukrajini, tek su lokalne medijske zvijezde čiji se sjaj polako gasi nakon bezuspješnog interpelacijskog bala vampira u Hrvatskom saboru. U stvari, oni sada jesu za pomoć Ukrajini, ali eto, prigodom glasovanja su se zabunili i pritisnuli krivo dugme. Kako bilo da bilo, ako se njihov predsjednik Milanović usudi ići po drugi mandat, imat će snažnu potporu Putina i njegove babe Vange!

Kazimir Mikašek-Kazo

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari