Connect with us

Iz Svijeta

Putinov propagandist oduševljen izjavom Milanovića

Objavljeno

-

Glavni Putinov propagandist, Vladimir Solovjov, u svojoj je emisiji na ruskom državnom kanalu Rusija 1 nahvalio hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića te emitirao njegovu izjavu u kojoj je ovaj rekao da ‘Washington i NATO preko Ukrajine vode proxy (posrednički) rat protiv Rusije‘.

‘Koliko god na Zapadu pokušavali uvjeriti svijet da se ne spremaju postati jedna od strana u sukobu, svi odavno razumiju da je rat u punom jeku‘, rekao je Solovjov i dodao kako to ‘ne govori neki zadnji čovjek u Europi, već predsjednik Hrvatske‘.

Na snimci emitiranoj u emisiji, Milanović kaže sljedeće:

‘Washington i NATO preko Ukrajine vode proxy rat protiv Rusije. I obrnuto. Međutim, ako nemaš krajnji cilj, ako nemaš plan, onda to završi kao Afganistan‘, rekao je Milanović, prenosi Jutarnji list

‘Plan ne može biti maknuti Putina. Plan ne mogu biti sankcije. To su gluposti. Nećemo ništa postići. Nisu ni Miloševića slomili sankcijama. Idu iz rata u rat. Što bismo trebali biti? Američki robovi?‘, kazao je hrvatski predsjednik.

Solovjov je, dakako, bio oduševljen Milanovićevim izjavama, a jedan od gostiju u studiju, predsjednik odbora za obranu u ruskom parlamentu Andrej Kartapolov, kazao je: ‘Dobro je što se uopće pojavljuju političari koji počinju razmišljati o vlastitom narodu, kao predsjednik Hrvatske.‘

HDZ: Karijes s Pantovčaka opet je heroj u ruskim režimskim medijima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari