Connect with us

Nedjeljom u 14

Putinovi terijeri Vučić i Vulin, smišljeno destabiliziraju Hrvatsku!

Objavljeno

-

Ako je Andrej Plenković doista zabranio zaplotnjački upad Aleksandra Vučića na područje Jasenovca s agitpropovskom televizijskom ekipom provokatora, s ciljem destabilizacije Republike Hrvatske, onda je kristalno jasno da imamo državnika, suverenistu i nacionalno osviještenog predsjednika Vlade Republike Hrvatske, koji neće dozvoliti rušiteljima rušenje svega što je kroz šest godina mukotrpno gradio.

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

Jasenovac može biti Auschwitz samo u pokvarenoj, mitomanskoj laži velikosrpske politike! Auschwitz ja na međunarodnim sudovima presuđen za holokaust, dok Jasenovac nije, jer nikada nije bilo uvjerljivih dokaza za bilo kakvu sličnost ta dva logora. Srpski nebeski narod neće nikada biti židovski, bez obzira na sve njihove napore da između ta dva naroda stave znak jednakosti. U stvari to je jadno, bijedno i smiješno u međunarodni razmjerima.

Hrvatska je ugledna članica međunarodne zajednice sa sve većim postignućima, a Srbiji je blokiran put u tu istu međunarodnu zajednicu upravo zbog genocida u Srebrenici, zbog rušenja institucija u BiH, zbog nepriznavanja genocida i etničkog čišćenja u Hrvatskoj i BiH, zbog skrivanja nacističkih koncentracijskih logora na području Srbije u vrijeme Domovinskog rata i zbog brutalnog sprječavanja da se pronađu svi nestali u vrijeme Domovinskog rata.

Nakon što je Srbija međunarodno osuđena za najstrašniji genocid u Srebrenici i nakon što su akteri zločinačkog napada na Hrvatsku pravomoćno presuđeni na više stotina godina robije za etničko čišćenje s elementima genocida, ta ista Srbija želi svijetu dokazati da je Hrvatska genocidna tvorevina veće od njih samih. Optuživati današnju Hrvatsku da je ista što i NDH, mogu samo lutke na koncu Vladimira Putina, koji trenutno provodi još jedan monstruozni zločin nad Ukrajinom i Ukrajincima optužujući ih da su nacisti i ultranacionalisti, a onaj tko ne vidi da će taj pokolj završiti genocidom, istim onakvim kakav je Srbija učinila u Srebrenici i Hrvatskoj i da je to isti zločinački rukopis na pokušaju stvaranja „srpsko-ruskog svijeta“, slijep je kraj vlastitih očiju.

Velikosrpska memorandumska politika u svojoj srži stoji na samo jednom temelju, a to je Stvaranje Velike Srbije-svi Srbi u jednoj državi, a da bi se to dogodilo potrebno je da Hrvatska nestane sa zemljopisne karte svijeta. U tom kontekstu vrijedno je citirati srpskog ideologa Vasu Čubrilovića koji je još davne 1939. godine, u osvit Drugog svjetskog rata, kada se slutilo da Hrvatska može proglasiti svoju državu, izjavio:
„Srpska nacionalna manjina u hrvatskim zemljama mora uvijek predano raditi na sprječavanju nastanka bilo kakve Hrvatske države, a ako se to uslijed povijesnih okolnost i dogodi pa Hrvatska dobije državu dužnost im je aktivno raditi na dekonsolidaciji takve države“!

Ove rečenice su granitni temelj svih memoranduma SANU! Ta strateška memorandumska ideja utkana je kao crvena nit u sve srpske strategije, a modus operandi pobunjene i izmanipulirane srpske manjine u Hrvatskoj mogli smo gledati vlastitim očima i slušati vlastitim ušima od balvan revolucije pa sve do danas. Ista retorika, „ista meta isto odstojanje“, „sve još miriše na nju, balvan revoluciju“!

Nije slučajno da je Vučić u svom pokušaju lopovskog upada u Republiku Hrvatsku, van svakog diplomatski uvriježenog pravila ponašanja obavijestio samo Milorada Pupovca, šefa srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj. Dakle ovdje se radi o klasičnoj provokaciji s ciljem destabilizacije Republike Hrvatske, a na Miloradu Pupovcu je da konačno jasno kaže: „Je li Hrvatska isto što i NDH, ili nije“?

Na njemu je demantirati Aleksandra Vučića, osuditi njegov lopovski pokušaj upada u Hrvatsku, ili ga podržati u pokušaju destabilizacije Republike Hrvatske. Dakle ima izbor, ostati lojalan Andreju Plenkoviću, ili izaći iz vladajuće većine i pokušati srušiti Vladu Republike Hrvatske što i jest konačan cilj Aleksandra Vučića, koji odrađuje domaću zadaću za Vladimira Putina.

Na Pantovčak je urotnički doveden rusofil Zoran Milanović, pa isto tako iz Banskih dvora treba maknuti Andreja Plenkovića, miljenika zapada, koji je od Hrvatske napravio respektabilnu zemlju u međunarodnim krugovima. Hrvatska je na pravoj strani povijesti i pripada međunarodnoj koaliciji protiv Rusije i Putinove agresije na Ukrajinu. Ova Vučićeva provokacija ne dolazi slučajno! Ona dolazi u vrijeme kada Hrvatska niže najveće međunarodne uspjehe, klada ima najviši financijski rejting u povijesti, u vrijeme ulaska Hrvatske u eurozonu, a osobito u Schengen, što Vučić doživljava kao nož u leđa njegovoj ultranacionalističkoj politici stvaranja „srpskog sveta“. Schengenska granica je ta crta koja treba zaustaviti sve srpsko-ruske snove o stvaranju svog svijeta na ovim prostorima! Da je Hrvatska ista što i NDH, danas ne bi uživala ovakav ugled u međunarodnoj zajednici, da je Franjo Tuđman u Domovinskom ratu stvarao NDH, Hrvatska danas ne bi postojala kao međunarodno priznata država!

Ako je Andrej Plenković doista zabranio zaplotnjački upad Aleksandra Vučića na područje Jasenovca s agitpropovskom televizijskom ekipom provokatora, s ciljem destabilizacije Republike Hrvatske, onda je kristalno jasno da imamo državnika, suverenistu i nacionalno osviještenog predsjednika Vlade Republike Hrvatske, koji neće dozvoliti rušiteljima rušenje svega što je kroz šest godina mukotrpno gradio.

Nakon ovog brutalnog pokušaja provokacije Putinovih terijera, treba ozbiljno razmisliti o međunarodnom forenzičkom timu povjesničara, koji će konačno zakopati lopatu u Jasenovcu i iznijeti stinu na svjetlo dana, istinu koja će objektivno dokinuti velikosrpsku mitomaniju za destabilizaciju Hrvatske. Postalo je posve suludo, da se hrvatske institucije klanjaju na mjestu povijesno neistraženih zločina.

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari