Connect with us

Gluposti

Rada Borić o Hasanbegoviću: ‘On uvijek govori o penetraciji’

Objavljeno

on

Rada Borić, saborska zastupnica Nove ljevica, komentirala je izjavu Zlatka Hasanbegovića koji je rekao da se “iza Možemo! kriju teoretičari lezbijskog sindikalizma”.

Zlatko Hasanbegović: Iza Možemo! se kriju teoretičari lezbijskog sindikalizma

“Može li nešto biti zabavnije? Ne znam gdje i kada, u kojem trenutku on smisli ovakve genijalne sintagme. Bit će šala i pošalica na taj račun, mislim da treba poslušati njegov vokabular, budući da sam ja često u situacijama da čujem za što nas se sve optužuje, on voli inače jedan zanimljiv rječnik, on je i prije dva dana… on uvijek govori o penetraciji. Koristi jedan jako zanimljiv rječnik i mislim da bi tu možda jedan postfrojdijanski ili frojdijanski stručnjak imao što za reći”, rekla je Borić te dodala:

“Onaj tko se dobro osjeća u svom identitetu jednako tako ostavlja svim drugima da žive svoje identitete, a ovo je bilo posve besmisleno.”

“Pokušava se prikriti ideološka supstanca pokreta koji se želi pokazati ad hoc skupinom zabrinutih građana, a riječ je o prvorazrednom ideološkom fenomenu. Ne mogu biti simboli neideološkog građanskog aktivizma ljudi koji su u svom djelovanju, seciram sada listu Možemo! i ešalon koji se krije iza platforme Možemo!, dakle, teoretičari lezbijskoga sindikalizma, Vili Matula, dakle, apolegeti titoizma, Urša Raukar i slični…”, rekao je, između ostalog, Hasanbegović, piše N1.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari