Connect with us

Gluposti

Rada Borić – Zbog prljave kampanje vjerojatno ćemo podnijeti i tužbe

Objavljeno

on

Prema prvim izlaznim anketama Tomislav Tomašević dobiva 68,27 posto glasova. Zadovoljni su u stožeru platforme Možemo. Rada Borić iz Nove ljevice rekla je da su građani potvrdili ono što su u prvom krugu govorili, ali naglašava da je riječ o izlaznim anketama te da treba pričekati da se svi glasovi zbroje.

– Možemo biti zadovoljni, ali moramo biti odgovorni da se nakon 20 godina grad preuzima da bi bio pravedniji, transparentniji, da bi se dale jednake mogućnosti svim građanima, od javne nabave do podrške građanima u javnim interesima grada Zagreba, rekla je Rada Borić u Dnevniku HTV-a.

Upitana što mogu građanima obećati ako se izlazne ankete obistine, Borić je rekla:

– Možemo im garantirati nekoliko stvari, a jedna od prvih je da ćemo se truditi pokazati da ovaj grad može prodisati, da može bolje, da može biti jednakiji, da može biti zelen, da može biti transparentan oko proračuna. Mislim da će nas građani morati podržati da učinimo svi zajedno grad onakvim kakav smo sanjali, dodala je.

Zbog prljave kampanje, kako je rekla Borić, vjerojatno će podnijeti i tužbe.

– Vodila se prljava kampanja. Građani su prepoznali da smo mi govorili o programima, kako učiniti grad zdravijim za sve nas. Netko se bavio klevetama i lažima, vidjet ćemo što ćemo  s tim kad sve prođe. To je opasno za budućnost Hrvatske, rekla je Borić za HRT.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari