Rade Šerbedžija – ‘Dezerter’ najavio tužbu protiv Stožera za obranu hrvatskog Vukovara!

  0

  Nažalost, Hrvatska je u ovom trenutku banana država, hrvatski branitelji, stigmatizirani od medijskog smeća, u takvoj državi su zapravo su taoci države koju su stvarali, taoci onih koji su pobjegli iz Hrvatske kada se Hrvatska branila. Naime, Rade Šerbedžija, notorna kukavica koja je iz Hrvatske pobjegla za vrijeme agresije na Hrvatsku, a onda, naravno, i na Vukovar, najavio je tužbu protiv Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, što je zapravo skandalozno.

  Umjesto da oni tuže Radu, Rade, koji se svakog ljeta, u društvu Nenada Stazića i Ive Josipovića, baškara na Brijunima, tuži Stožer, odnosno ‘likove iz takozvanog Stožera’. Nevjerojatno je što si sve dopušta Rade Šerbedžija, koji može tužiti koga god hoće, može pljuvati pa našim roditeljima, hrvatskim braniteljima, ali on jeste ‘Dezerter’, uostalom, snimio je u fašističkoj Srbiji film istoimenog naziva za vrijeme okupacije Hrvatske te Vukovara. Naravno, kao takav nije dostojan grada heroja, niti ne dostojan spominjati hrvatske branitelje, no, ovo je Hrvatska, u Hrvatskoj je sve moguće, pa i to da oni koji su iz Srbije zajebavali naše roditelje dok su oni branili Hrvatsku.

  Zašto ne bi bilo obrnuto, zašto Stožer ne bi tužio Radu Šerbedžiju, posve nevezano uz to organizirali on ili ne dolazak Angeline Jolie u Vukovar, za kojom se inače vucara po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. – Stvarno mi je mučno baviti se više ovim. Iznenadili su me napisi u hrvatskim novinama da ja organiziram dolazak Angeline Jolie u Vukovar, jer o tome nisam s Angelinom razgovarao, niti to planirao. Ali me nisu iznenadili napisi nekih likova iz takozvanog Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, koji su me u zadnjih 15 dana već nekoliko puta napali najbezočnijim lažima, a sve naravno, u interesu predizbornih akcija i kampanja. Na njihove laži, izmišljotine, etiketiranja i prijetnje, trebat će odgovoriti sudskim prijavama, što ću i učiniti – rekao je Šerbedžija za bosansko-hercegovački portal klix.ba. Naravno, ovakvu izjavu Rade Šerbedžije jedan dio pijanica, osuđenih klevetnika, narkomana, lopova i lažljivaca u hrvatskim medijima dočekao je s pljeskom.

  Odgovor je ovo na pismo Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, a o čemu smo već pisali, kojim su se oni obratili hrvatskoj javnosti povodom eventualnog dolaska ‘Dezertera’ u grad heroj. Podsjetimo,  srpski su mediji nedavno pisali o “progonu Šerbedžije iz Hrvatske”, potaknuti tekstom Mladena Pavkovića, predsjednika Udruge hrvatskih branitelja.
  “Dočekali smo da nam jedan Šerbedžija, koji je početkom devedesetih pobjegao iz Hrvatske i otišao u Beograd, daje ‘lekcije’ koje političke stranke valjaju. Gdje je bio Rade kad se u Hrvatskoj ginulo? Veliki broj hrvatskih glumaca, njegovih kolega i kolegica, posjećivao je u vrijeme rata naše branitelje i na prvim crtama obrane. Igrali su u predstavama i kad su padale granate. A naš ‘lijepi Rade’ je u to vrijeme bio je na ‘drugoj strani’. Danas, kaže, živi u Rijeci, predaje glumu, dobio je navodno i luksuzan stan, ipak je on zaslužan za stvaranje hrvatske države”, napisao je Pavković.

  Progonu? Očito kako je fašizam u Srbiji i dalje jak, nešto jači nego u Hrvatskoj, u hrvatskim medijima, uz fašizam, ističe se lopovština, pijanstvo, klevetništvo…

  tinolovka

  facebook komentari