Connect with us

Kronika

Radman ukinuo domoljubnu pjesmu: ‘Dobro jutro, Hrvatska’!

Objavljeno

on

Ukidanjem domoljubne pjesme Hrvati i opet svjedoče u najmanju ruku neobičnim odlukama HRT-a koji po tko zna koji put potvrđuju da su unatoč dugogodišnjem postojanju amateri koji još uvijek nisu prepoznali htijenja onih koji im plaćaju. Ili možda jesu… Ali ipak ostaju pri svojoj dobro znanoj politici.

[ad id=”93788″]

Popularnoj emisiji i svojevrsnom ponosu HRT-a ‘Dobro jutro, Hrvatska’, posve je izmijenjen koncept i gledatelji je od sada mogu gledati u novom ruhu. Da se to novo ruho niti malo nije svidjelo poklonicima ove emisije, a da je ‘presvlačenje’ i koštalo, potvrđuje naš izvor s Prisavlja:

– Zanimljivo da na televiziji govore o štednji, a zapravo je sve puno skuplje. Primjerice, prije su imali javljanje jedne osobe iz dopisništava, a sada imaju četvero iz jednog centra. Npr. iz Osijeka se javlja dvoje ljudi s televizije, a dvoje s radija (!?). Svemu kumuje Vesna Karuza, ista ona koja je bila urednica naprasno ukinute emisije koju je vodio onaj siroti Tolj – saznajemo od sugovornika koji nam potvrđuje i da su gledatelji uistinu nezadovoljni novim konceptom kojim je zamijenjena i prekrasna domoljubna pjesma, zaštitni znak emisije.

Vratite nam lijepu domoljubnu pjesmu uz koju smo se budili!

Reakcije iz službe gledatelja potvrđuju nezadovoljstvo izmjenama jedne od rijetkih stvari na koje je HRT bio ponosan. Između ostalih, tv pretplatnici rekli su i ovo:

– nova koncepcija emisije Dobro jutro mi se uopće ne sviđa, a uvodna pjesma mi strašno nedostaje! Bila je prekrasna i stvarno bi me svako jutro razgalila prije polaska na posao. I što je najbolje – nakon svakodnevnog slušanja – NIKADA NIJE DOSADILA! Pogotovo mi je žao verzije s Majom Blagdan. Bila je bolja od ove skupne verzije.

– jako sam se ražalostila kada sam vidjela novi koncept emisije DJH. Nema one lijepe uvodne pjesme koja se ‘puštala’ prije početka emisije… Emisija je dobila nove voditelje koji, po meni, nisu za vođenje ove emisiju… Nadalje, temperature zraka se ne prikazuju u vrijeme u kojem su se prikazivale tako da sam danas ostala bez te informacije… Ukratko, emisija me više ne veseli… ostala sam razočarana tako da nemam razloga buditi se ujutro da bih gledala emisiju.

Osim reakcija iz Službe gledatelja, slični su komentari i s raznih portala koji potvrđuju razočaranost izmjenama i novim konceptom, a naročito ukidanjem domoljubne pjesme:

– Zna li tko zašto više ujutro ne svira Moja domovina?- pita se jedan čitatelj.

– Gdje su nestali stari voditelji i Moja domovina? – istoj stvari se čudi drugi.

Hrvati i opet svjedoče u najmanju ruku neobičnim odlukama HRT-a koji po tko zna koji put potvrđuju da su unatoč dugogodišnjem postojanju amateri koji još uvijek nisu prepoznali htijenja onih koji im plaćaju. Ili možda jesu… Ali ipak ostaju pri svojoj dobro znanoj politici.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari