Connect with us

Reagiranja

Raguž: Kome je u interesu devastirati spomenik? Samo prati interes

Objavljeno

-

Foto Klix

Što se tiče „Partize“. Da parafraziram „Sve predsjednikove ljude“: samo prati interes.

Je li u interesu Hrvata devastirati spomenik? Prije odgovora treba znati kako Hrvati ni u ratu nisu dirali spomenik, kao što su to antifašisti poput npr. Dževada Mlaće radili u Bugojnu, a nisu ga rušili ni nakon rata. Nisu čak vratili do područje biskupiji, jer su ga komunisti oteli od njih. U trenutku definiranja rezolucije EU Parlamenta o BiH, nakon razgovora u Bruxellessu, deklaracije u Bundestagu, sankcija SAD-a i Schmidtu, Hrvati odlučiše dodatno otežati svoju poziciju i devastirati partizanski spomenik u Mostaru. Da potvrdimo reputaciju „fašista, nacionalista i zlotvora“ kako nam tepaju Zeleni u EU parlamentu i/ili Bundestagu, piše Slaven Raguž, Predsjednik HRS-a.

Ili je u interesu radikalista bošnjačke politike devastirati spomenik? K’o na utrci na 100m kad pukne pištolj pa svi krenu sprintat, paralelno na svim raspoloživim medijima osvanuše samoprozvani borci za ljudska prava, antifašisti. Nije se zadnji kamen odlomio od onog zadnjeg od, kažu 700, spomenika, oni su već bili u informativnom programu sa sigurnim saznanjima tko je kriv.

Komšić najglasniji, zna iz koje kuće je nalog došao. Denis Zvizdić na N1 isto. Međutim, ni jedan, ni drugi ne uradiše kaznenu prijavu protiv „nalogodavaca“.
Ako imaš tako sigurna saznanja, zašto ne uradiš to? Da ne spominjem kako je prvi i daleko prije svih na svom Facebooku fotku devastirane partize objavio profesionalni borac za ljudska prava i antifašista iz Splita.

Željku Komšiću je “sve jasno”

Ali vrhunac je Sead Đulić, lik koji jučer i danas iskače sa svih mogućih medija, inače predsjednik, pazi sad: „Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Jugoslavije“. Čovjek 1950. godište vodi udruženje boraca 2. Svjetskog rata. Kaže lik, borio se jednom protiv ustaša, ako treba opet će!

Google još kaže kako je pronevjerio nekih 10 000 KM od Grada Mostara, za što je osuđen na općinskom sudu. Eto i on sa sigurnošću govori kako su Hrvati to devastirali!

Prema tome, ponovno ću parafrazirati onu „follow the money“ iz „Svih predsjednikovih ljudi“: prati interes!

Slaven Raguž

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas