Connect with us

Politika

Rajko Ostojić: Grbin se bavi jedino odstrelom njemu nepodobnih SDP-ovaca

Objavljeno

on

Foto: Arhiva

Bivši SDP-ov ministar i bivši potpredsjednik stranke Rajko Ostojić koji nije ‘prošao’ stranačku reviziju u srijedu je ocijenio da se “aktualni predsjednik stranke Peđa Grbin u zadnjih godinu dana bavi jedino odstrelom njemu nepodobnih članica i članove stranke diljem Hrvatske”.

„Peđa Grbin nije bio moj izbor. Nikada. A zašto je to tako? Jednostavno, nije taj, nije onaj koji vodi, onaj koji okuplja i to se vidi, to vide naši građani, dan za danom“, prokomentirao je unutarstranačku čistku Ostojić.

Istaknuo je da je “pružio kolegijalnu potporu Grbinu i mir u medijima, da provede program, ali njega nema, kao ni politika, čak ni u ovim, izvanrednim, covid-19 uvjetima”.

„Jedino čime se bavi ovih godinu dana jest odstrel njemu nepodobnih članica i članova diljem Hrvatske“, istaknuo je Ostojić.

Kazao je i da se želi ispričati građankama i građanima Hrvatske za apsolutnu nezainteresiranost i ignoranciju takozvanog novog SDP-a za njihove probleme te da “želi da znaju kako SDP ima puno više za ponuditi od Peđe Grbina”.

„Grbinov me potpis nije činio SDP-ovcem, niti će me ni za milimetar udaljiti od vjere i posvećenosti socijaldemokraciji“, poručio je Ostojić.

Sada već bivši član SDP-a nedavno je ponovno aktivirao saborski mandat koji je zamrznuo jesenas kako bi kolegama koje su išle na lokalne izbore otvorio prostor, a prije stavljanja mandata u mirovanje obnašao je dužnost potpredsjednika Hrvatskog sabora. (Hina)

Peđa Grbin: Ostavili su nered iza sebe i zato više nisu članovi SDP-a

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR