Connect with us

Vijesti

Ranjeni policajac poručio: Sve širitelje mržnje s psihopatološkim razmišljanjima pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva netko koga vole

Objavljeno

-

Teško ranjeni policajac Oskar Fiuri (31) javio se iz bolnice nakon što je policija objavila snimke stravičnog napada Danijela Bezuka (22) na Markovom trgu od prošlog ponedjeljka.

‘Znam da Vam je to posao, ali me rastužuje kada neke novinske agencije ne navode istinu i kada se napajaju tragedijom samo s jednim ciljem, a to je da budu čitani’, rekao je Fiuri za 24sata.

‘I u novinarstvu se kao i u svakom drugom poslu treba poštivati načela struke i djelovati s dobrom namjerom.

Za Vas mogu reći da sam ozlijeđen i u boli, ali isto tako borac koji se nikada neće predati pogotovo zbog obitelji i ljudi do kojih mi je stalo.

Psihički sam također stabilan unatoč hororu koji sam prošao, a sve širitelje mržnje sa psihopatološkim razmišljanjima i opravdavačima ovakvog sumanotog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva netko koga vole’, poručio je heroj policajac koji je, iako teško ranjen, tog stravičnog jutra uspio odbiti napad Danijela Bezuka iz Kutine.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari