Connect with us

Događaji

Ranko Ostojić tužio Bujanca, Grmoju, Vidovića i Ponjevića

Objavljeno

on

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, kako je i najavio – podnio je nekoliko tužbi na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu vezano za izjave da je naredio praćenje Bože Petrova.

[ad id=”93788″]

Ostojić je, kako piše Večenji list, tužio glasnogovornika Mosta Nikolu Grmoju, bivšeg čelnika SZUP-a Smiljana Reljića, HDZ-ova tajnika Odbora za branitelje Josipa Vidovića te Velimira Bujanca. Tužba je podignuta i protiv direktora zaštitarske tvrtke General Security Enimarka Ponjevića te glavnog savjetnika u toj tvrtki. Usluge te tvrtke koristio je Most.

Grmoja je podsjetimo, iznio sumnju kako je PNUSKOK pratio i izlistavao pozive čelnika Mosta Bože Petrova. Indicije o praćenju Petrova temeljio je na anonimnoj predstavci koja je došla saborskom Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, a Grmoja je o svemu izjavu dao i USKOK-u.

Tužbu protiv tajnika HDZ-ova Odbora za branitelje Josipa Vidovića Ostojić je najavio dan nakon što ga je Vidović, gostujući u Studiju 4, prozvao da je imao plan kako likvidirati generala Antu Gotovinu ako ga ne uhite.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari