Connect with us

Kultura

RASELJENA HRVATSKA MOJA, LJUBLJENE HRVATICE I JEDINI MOJI HRVATI

Objavljeno

on

Pripremajući žestoku političku monodramu, pod radnim naslovom “OSUĐEN NA DOŽIVOTNU HRVATSKU”, svjesno “žrtvujem” svoju 40-tu obljetnicu života na ovoj vjetrometini kulture, koju je vladajuća bagra, ili bolje reći, fukara na vlasti, svela na razinu psovke! Doslovce!

Posvećujem sve riječi koje ću izgovoriti, sav svoj talent, kojim me je Gospodin obilato obdario, krvavoj borbi za slobodnu, samostalnu, neovisnu, bogatu Hrvatsku . . .

Odavno sam posvetio i svoj život jedinoj nam Domaji, lijepoj našoj Domovini, koju, kako trenutno stvari stoje, možemo nepovratno izgubiti, čak i u zemljopisnom smislu, ukoliko se nismo spremni ponovno žrtvovati i predati svoj život na Oltar Domovine, onako kao što su to učinili bezbrojni hrvatski vitezovi, onako kao što je to učinio i već Sveti Alojzije Stepinac i Hvatski Vitez i Mučenik Bruno Bušić.

Pitam sebe i Vas pristajemo li na to da postoji jedino i isključivo raseljena Hrvatska, bez Matice Domaje, kojom trenutno vlada jugosrpskoudbaškopartizanska klika?!?

Pristajemo li na to da službeni jezik u Hrvatskoj bude srpski, ili u najboljem slučaju srpsko-hrvatski?!?

Pristajemo li na to da mi Hrvati u našoj domovini Hrvatskoj budemo samo obespravljena manjina?!?

Pristajemo li na to da Hrvatska bude samo san nas živućih Hrvata, a u stvarnosti da je više nema… nikako i ni u kojem smislu!

Ja ne pristajem, a vjerujem niti Ti dragi suborče, koji ovo upravo čitaš.

Moja će politička monodrama, uz Božju i Tvoju pomoć, obići svijet, od Hrvatske pa sve do Australije, gdje god ima Hrvata.

Krajnji je tren. 

Između probranih monologa svjetske književnosti, govorit ću sve ono što hrvatska žena i hrvatski muž misli, šapuće ili samo snuje… 

Bit ću žestok!

Žešći no što možeš uopće i zamisliti.

Za sve to mi je potrebita vaša to jest Tvoja novčana pripomoć. Naravno, koliko je u Tvojoj moći… svaki cent je dobro došao!

Do sada sam putem Facebooka prikupio 31 000 kuna, od ciljanih i neophodnih 120 000 kuna. 

Napominjem Ti kako se uključio i moj dragi prijatelj i suborac Antun Kikaš iz Kanade, ukoliko Ti to što znači.

Ono što si namijenio možeš uplatiti jedino preko Western Uniona na moju adresu, koju ćeš saznati kada me nazoveš  na moj mobitel: 00 385 95 549 3084

ZA HRVATSKU DOMAJU

I

HRVATSKI DOM 

S P R E M N I 

Tvoj Božidar Alić

Akciji prikupljanja sredstava pridružila se također i Julienne Bušić, udovica Zvonka Bušića, koja će ovaj poziv odaslati na mnoge hrvatske adrese širom svijeta

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari