Connect with us

Politika

Rašković opovrgava Pupovca: Pritišću me da se priklonim, ali neću!

Published

on

Na vlastito inzistiranje, danas je kod predsjednice stigao Mirko Rašković, SDSS-ov zastupnik. Silazeći niz stepenice, nakon razgovora s predsjednicom, sav uspuhan, Rašković je pojasnio na koji način, u čije ime i zašto točno je danas bio kod predsjednice.

[ad id=”68099″]

“Ja sam danas ovdje isključivo u svoje osobno ime, u klubu SDSS-a smo se dogovorili da Pupovac dođe kod predsjednice kao predsjednik stranke. No, ističem, sada sam ovdje kod predsjednice došao isključivo po pomoć, da me zaštiti od pritisaka. Mislim od političkih pritisaka koji su stvoreni u javnosti, a kojima se traži ono što moja savjest ne prihvaća”, izjavio je Rašković.

Pokušali smo doznati jesu li to pritisci političkih stranaka i da nam bude jasniji, odnosno da točno kaže osobu i što ta osoba traži od njega.

“Pritišću me pojedinci, ne političkih stranke, neki od pojedinaca traže da se priklonim jednoj koaliciji, a drugi drugoj koaliciji”, odgovorio je Rašković.

Znači li to, upitali smo ga, da nije istina što nam je Milorad Pupovac prije sat i pol, izlazeći od predsjednice, rekao da je ovdje u ime tri zastupnika i njegovim potpisom dao podršku SDP-ovoj koaliciji.

“Ja ne znam što je gospodin Pupovac rekao, ja svoj potpis, izjavljujem ovdje decidirano, nikome nisam dao, dat ću ga onome tko će imati većinu za sastavljanje Vlade”, rekao je i dodao da raskola u SDSS-u nema, kao i to da nisu u pitanju fizičke prijetnje.

Kad više nismo znali na koji način da od njega ‘izvučemo’ konkretan podatak, jednostavno smo ga pitali: “Imate li, gospodine Rašković, pritisak na vas iz vaše stranke SDSS-a da date potpis kome oni žele”?.

“Moguće da da, no moj potpis nemaju. Imat će ga onaj, ponavljam, i dobit će ga na kraju onaj tko će imati većinu”, rekao je Rašković.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari