Connect with us

Razgovor

Nino Raspudić: Dalija ostavlja dojam osobe koja kad bi dobila vlast, možeš očekivati metak

Objavljeno

-

Teme HRT-ove emisije Peti dan bile su izbori za EU parlament te opasne kućne životinje, a komentatori emisije Marija Selak, Nino Raspudić, Marijana Bijelić i Petar Tomev Mitrikeski.

Do 24. svibnja u ponoć traje izborna promidžba, 396 kandidata s 33 liste natječe se za ulazak u EU Parlament. U odnosu na 2014. kad je bilo 25 lista, sada je znatno povećan broj kandidata

“EU je u krizi, a nitko ne govori o europskim problemima i demokratskom deficitu. Oslabljeni su neki stupovi EU poput Merkel i Macrona. Nismo čuli što kandidati misle o Brexitu, o slobodi govora na internetu”.

Navodi 2 razloga kandidiranj – osoban, zbog dobre plaće, a drugi je jer EU izbori služe da se potvrde tendencije pred parlamentarne izbore.

Raspudić ističe da su “izjave Dalije Orešković zastrašujuće. Ovo nije civilizacijski referendum, već demokratski izbori za EP. Ljudi koji se kandidiraju su punopravni građani”, upozorava Raspudić te navodi da Dalije “ostavlja dojam osobe koja kad bi dobila vlast, možeš očekivati metak.”

Za kraj Raspudić naglašava: “Zašto Pametno i Orešković imaju toliko medijsku pompu?”

 

Nino Raspudić: Uvrijeđena Tri asa Mesić, Bebić i Sanader

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari