Connect with us

Komentar

Raspudić: ‘Partijski humor i povratak provjerenim kadrovima’

Objavljeno

-

Uza sve druge jade koje je Plenkovićev HDZ zadao Hrvatskoj, sada su javnost počeli častiti i humorističkim uradcima, ili barem nečim što oni smatraju takvim. Prošlotjednu oporbenu opstrukciju saborske rasprave uvrštene protuzakonito, urnebesnom humoreskom prikazuju kao cirkus, piše Nino Raspudić na Facebooku.

Na kraju je ispalo kako su cirkus radili oni, a mi iz oporbe smo obranili ustavnopravni poredak RH sprečavanjem tako uvrštene točke – dan kasnije saborski odbor za Ustav dao nam je za pravo i poništio dvije sjednice odbora za medije, pa su svog kandidata Šveba uspjeli progurali kroz odbor tek iz trećeg pokušaja.

Nakon Kazimira Bačića HRT je dobio novog ravnatelja koji je predao nevaljanu prijavu jer nije, u skladu s tekstom natječaja, predao ovjerenu izjavu da kao kandidat nije u sukobu interesa, već kako tek u budućnosti neće biti u sukobu interesa jer će prenijeti vlasnička prava svoje dvije firme koje, između ostalog, posjeduju i pet sportskih kanala koji izravno konkuriraju HRT-u.

Šveb nije od jučer, još 2009. je morao otići s mjesta direktora HTV-a jer nije izvršio nalog da prijavi HRT za otkup prava prijenosa Svjetskog rukometnog prvenstva, već je taj fijasko zbog njegove unutarnje opstrukcije iskoristio RTL koji se uredno prijavio i dobio posao. Treba li napominjati kako su Švebove firme kasnije zarađivale i na poslovima s RTL-om? I evo nam ga opet, i to u tjednu u kojem je HDZ pravomoćno presuđen za korupciju.

Šećer na kraju – članak iz 2007., godine u kojoj je Ivo Sanader bio na vrhuncu, Fimi medija poslovala punom parom, a Šveb već bio sumnjiv zbog sukoba interesa. Kome je do našeg „cirkusa“, neka klikne i pogleda… komentirao je Nino Raspudić na Facebooku.

HDZ: Raspao se Cirkus ‘Oporba’, završio je otužni show

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari