Connect with us

Politika

Raspušten vukovarski HDZ, za povjerenika imenovan Mažar

Objavljeno

on

Foto: Hina

Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije raspustio je u srijedu tijela vukovarske Gradske organizacije HDZ-a i za povjerenika imenovao Nikolu Mažara, nakon što su tu stranku napustili gradonačelnik Ivan Penava, tamošnje čelništvo i gradski vijećnici.

“Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, temeljem istupa predsjednika i većine članova Gradskog odbora HDZ-a Grada Vukovara tijekom kojeg su oni istupili iz članstva, a sukladno Statutu, donio je odluku o raspuštanju tijela Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara”, priopćili su iz HDZ-a.

Dodali su da je imenovano Povjerenstvo Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara s povjerenikom Nikolom Mažarom.

Uz Gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu, stranku su u srijedu napustili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Vukovara, svi zamjenici predsjednika, predsjednik Gradskog vijeća, svi vijećnici HDZ-a u Gradskom vijeću te svi predsjednici temeljnih organizacija.

Zamjenik predsjednika HDZ-a i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, zamjenik glavnog tajnika HDZ-a Krunoslav Katičić i povjerenik Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara Nikola Mažar danas će održati konferenciju za medije u Hotelu Lav, s početkom u 16:00 sati.

Inače, Nikola Mažar obnaša dužnost državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje. Također, Mažar je bio i vijećnik u vukovarskom Gradskom vijeću. (Hina/J.L.)

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari