Connect with us

Magazin

Rastao se Davor Bernardić

Published

on

Šef SDP-a Davor Bernardić poslao je priopćenje medija u kojemu neuobičajeno obavještava javnost o detaljima privatnog života. Konkretno, razveo se od svoje supruge.

– Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete – napisao je Bernardić u priopćenju.

Kako je Jutarnji ranije pisao, Davor je Irenu upoznao preko prijatelja u jednom zagrebačkom kafiću 2002. godine. Irena Coljak bila je veoma zgodna studentica ekonomije, a on markantni dvometraš i najbolji student fizike na PMF-u. Kako je bio superodlikaš od prvog osnovne do završetka studija, u osvajanju žene svoga života upotrijebio je, uz nesumnjivi šarm i – svoje znanje! Ponudio joj je instrukcije iz matematike, i tako se uz zajedničko učenje, rasplamsala ljubav.

Davor i Irena vjenčali su se 29. travnja 2011. u Crkvi svetog Križa u zagrebačkom Sigetu, na isti dan kada se u Londonu britanski princ William oženio s Kate Middleton. Zato su ga suradnici u SDP-ovom gradskom odboru u Praškoj ulici danima zafrkavali, nazivajući ga zagrebačkim princom.

Irena Bernardić cijenila je svoju privatnost i nije se voljela isticati u medijima.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari