Connect with us

Kronika

Ratni vojni invalid namlatio doktora jer mu je rekao ‘onda ćeš zadnji doći na red’

Objavljeno

on

facebook

25. veljače, u Općoj bolnici Gospić došlo je do incidenta.

Naime, kako su rekli iz PU ličko-senjske, došlo je do narušavanja javnog reda i mira kad je 52-godišnji muškarac tri puta udario šakom u glavu 48-godišnjeg liječnika i tako mu nanio lakše tjelesne ozljede.

Novi list piše da je riječ o hrvatskom ratnom vojnom invalidu koji je došao na pregled na Odjel radiologije. Navodno je čekao pregled na radiologiji, požalio se liječniku na bolove i pri tome napomenuo kako je hrvatski ratni vojni invalid sa zdravstvenim problemima. Liječnik mu je nakon toga, navodno, rekao “onda ćeš zadnji doći na red”.

Kad je doktor rekao “ako si branitelj onda će na red doći zadnji“, počela je svađa, nakon čega je izbila tučnjava. Dr. Anton Krniću poznat je po vrijeđanjima sudionika hrvatske povijesti zbog čega je od strane Uprave bolnice već bio opominjan.

Novinari nisu dobili nikakvo službeno izvješća od strane Policijske uprave ličko-senjske o incidentu koji se prije dva dana dogodio u Općoj bolnici Gospić.

Novi list piše da je riječ o liječniku dr. Antonu Krniću, koji se o hrvatskim braniteljima već ranije oglašavao na društvenim mrežama i to u negativnom kontekstu, a zbog čega je već jednom opomenut od strane bolnice.

 

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari