Connect with us

Reagiranja

REAGIRANJE NA SUĐENJE LELJAKU I JOSIĆU

Objavljeno

on

Nikad nije bilo potrebnije koliko sada stati iza istine i utvrditi vrijednostiod kojih neovisna i samostalna demokratska država ne bi smjela odstupiti.
[ad id=”93788″]

Svi poštovani i dobronamjerni,

koji ste primili moj e-mail (ne direktno od mene) kao odgovor na e-mail meni nepoznate osobe i koji se proširio na mnoge primatelje tako da su ga neki portali čak i objavili kao komentar na suđenje Leljaku a u kojem pozivaju građane da uplate donaciju vezano za njegovo suđenje, moram reći, da niste dobro razumjeli što sam napisala i zato dajem dodatno objašnjenje.

Slavica Vučko

Slavica Vučko

Nisam protiv skupljanja donacije za gospodina Leljak. Mišljenja sam da to nije pravi način, i da ga na taj način dovodimo u vrlo nezgodnu poziciju kao časnog čovjeka, da za njega skupljamo pomoć/donaciju. Njemu ne treba milostinja/donacija za časno djelo koje je učinio. Iza njega na sudištu treba stati službena tijela Hrvatske države, koji predstavljaju Hrvate kako žive tako i mrtve. Ukoliko država Hrvatska ne pokrije troškove za sramotno suđenje, jer mu se sudi za učinjeno veliko djelo, ja ću među prvima uplatiti svoj prilog. Zastupam čvrsto stajalište, da troškove bez obzira koliko oni bili veliki, treba preuzeti naš Hrvatski Sabor i naša Hrvatska Vlada i sve to uz veliko poštivanje i zahvalnost gospodinu Leljak, što je našao kosti naših Hrvata. Trebali bi to učiniti uz dužno poštovanje i veliku zahvalnicu.To je najmanje što možemo ponuditi gospodinu Leljak, da mu damo dostojanstvo i čast za nešto velikoga što je učinio za nas Hrvate koje je Tito sa svojim komunistima, mučki ubijao a njihove kosti nikada nismo našli ili ih nismo ni tražili a što je za svaku ljudsku osudu.

Mišljenja sam, da na ovaj način skupljajući novac za gospodina Leljak, da ga dovodimo u ponižavajući položaj. Gospodin Ljeljak je umjesto skupljanja donacije zaslužio da  Hrvatska država stane iza njega, da ga zastupa na sudu i pokrije sve troškove uz odavanje velike državne počasti.

To što je pronašao kosti mučki ubijenih Hrvata, novo je rađanje Hrvatske i na tome mu velika hvala. O tome se moralo progovoriti i na našem Saboru. O tome se morao obavijestiti cijeli svijet, o tome se mora pričati, zbog toga moramo žalovati, zbog toga moramo donijeti odluku koju smo godinama odugovlačili osuditi Tita kao zločinca i komunističku partiju za mnoga ubojstva naših Hrvata diljem svijeta. Država to smo mi, i moramo tražiti pravdu jer ako to ne učinimo, nismo državu ni zaslužili. Država počiva na svojoj povijesti, na pijatetu prema onima koji su utkani u njene temelje, koji su je voljeli, sanjali a neki nikada dosanjali stradavajući i mučki bivali ubijeni. Bez ljubavi i poštivanja naroda svoga ni jedna država ne može opstati pa tako ni naša voljena Hrvatska.

I zato, gospodinu Leljak, Hrvatska država i hrvatske institucije moraju pružiti svu zaštitu i dati orden priznanja, što je otkrio kosti hrvatskih mučenika, a ne da u tišini za Njega skupljamo donacije, da nitko ne bi znao, baš kao što se šutjelo kada su oni ubijali naše Hrvate. Sve počasti mu treba odati i u povijest ga velikim slovima upisati. Hvala mu na trudu i ljubavi, hvala mu što ćemo sahranom kostiju naših mučenika, konačno u našoj Hrvatskoj svi naći svoj mir, jer nema mira dok se mrtvi ne pokopaju i dok im ne odamo priznanje, dok ih ne ispratimo na vječni ispraćaj. Mučki ubijeni Hrvati, traže svoj mir i ispraćaj, kakav ima svaki pokojnik. Oni traže misu, molitvu i predanje Bogu gdje će baštiniti život vječni. Možda radi toga, ni naša Hrvatska iako slobodna, nikada u slobodi nije uživala, jer nismo odali počast mučki ubijenim Hrvatima a morali smo i moramo to učiniti.

Prošle godine je za manjine iz Proračuna izdvojeno samo po jednoj stavci 40 mil. kuna.

Sredstva su trošena za snimanje filmove o Hrvatima kao genocidnom narodu, pisanje knjiga u kojima se osvješćuje svijet i hrvatski građani kako rata nije ni bilo, da je bio samo građanski rat u kojem su Hrvati ubijali Srbe. Pupovac, Stazić, Pusić, Teršelić, Frljić i ini vrijeđaju našu domovini i našu vjeru ismijavaju a na svoj blagdan Bogojavljanja izvode performanse i ponižavaju našeg premijera i našu predsjednicu. Novac pravdaju činjenicom da su manjine za nas Hvate pravo bogatstva kao da mi Hrvati nemamo svoje bogatstvo u hrvatskoj kulturi, običajima, našim braniteljima i ……da ne nabrajam sve bogatstvo jer smo prebogata zemlja a opet Hrvat jadno živi.

Moraju se naći sredstva potrebita za pravosudnu zaštitu gospodina Leljaka i mora mu se odati počast u Saboru i o tome prenijeti vijest po cijelome Svijetu. U Saboru se treba pičati o mučki ubijenim Hrvatima, o činjenice da, gdje god se okrenemo, nalazimo kosti Hrvata od strane Tita i komunističke partije. Svijet to mora znati a ne da u tajnosti prođe suđenje a mi u potiho preko e-maila skupljamo novac. Nije to dobro jer tako samo prikrivamo zlo koje je činjeno nad našim narodom a od tuda ide i hrvatska šutnja i hrvatski strah a kako i ne bi kad su za svaku riječ ljubavi prema Hrvatskoj bili ubijani.

Ako zakaže država, ako se o svemu jasno ne oglasi, ako ne da počast mrtvima kao što se sve više ne da dostojanstvo ni živima, ja ću sa ljubavi i poštovanjem uplatiti donaciju za časnog gospodina Leljak a misu za za naše, mučki ubijene Hrvate da im Bog podari mir i da im vječno svjetlo svijetli, uplatiti ću još ove nedjelje.

Sve Vas, koji ste primili na bilo koji način moj–email i sve vas drage čitatelje, neka blagoslovi Bog i neka Vam podari mir i svako dobro.

Slavica Vučko/Kamenjar.com

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari