Connect with us

Reagiranja

Reakcija HDZ-a na današnji istup Raspudića u Saboru: ‘Raspušenko je evoluirao’

Objavljeno

-

foto HINA

HDZ je na Facebooku komentirao današnju izjavu Mostovog Nine Raspudića. Podsjetimo, Raspudić je u svojoj objavi, između ostalog, rekao da “Plenković besramno koristi tragediju ukrajinskog naroda za bacanje medijskih dimnih bombi kako bi zaklonio kriminal vladajućih”.

Dobro je, Raspušenko je evoluirao i prihvatio, nadamo se iskreno, stajališta koja Vlada RH ima od prvog dana. Sada ipak, poput nas, govori o tragediji ukrajinskog naroda, više ne optužuje Ukrajinu da je “izazvala Rusiju”, a Ukrajince da sami sebe ubijaju.

Više ne slavi Putina i “nepobjedivu rusku vojsku”, više ne opravdava aneksiju Krima. Još samo da prestane, po uzoru na svog idola s Pantovčaka, varati Hrvate u BiH dok kao klasični provokator radi za Komšića… napisali su iz HDZ-a na facebooku reagirajući na današnji istup Nine Raspudića.

Podsjetimo, zastupnik Nino Raspudić (Most) u srijedu je prozvao premijera Andreja Plenkovića da „besramno koristi tragediju ukrajinskog naroda za bacanje medijskih dimnih bombi kako bi zaklonio kriminal vladajućih“, referirajući se na njegovu izjavu o oporbi.

„O tome primaju li politički akteri novac iz centara moći bilo s istoka ili zapada za protudržavno djelovanje trebaju se baviti službe, a ne vladajuća stranka. No možda on sam djeluje na daljinski upravljač pa onda misli da svi rade tako“, izjavio je u saborskom govoru na slobodnu temu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari