Connect with us

Politika

Reformisti napuštaju Klub Milana Bandića u Saboru!

Published

on

Radimir Čačić upravo je na N1 televiziji objavio da izlazi iz Kluba Milana Bandića. Uz njega je bio Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje, zajedno su objavili da Reformisti, dakle, napuštaju Bandićev klub. Kao osnovni razlog naveli su masovna pretrčavanja u klub.

“Mi smatramo da taj broj prebjega nije u redu. Ne osjećamo se ugodno u ovoj poziciji, smatramo da je trenutak da počnemo djelovati samostalno… Ovo ovako nije prihvatljivo”, rekao je Čačić.

‘To nemate nigdje u svijetu’

Prije toga dugo je obrazlagao svoju odluku. “Reformisti su stranka koja je jasni centar, kad smo ušli u klub sve je bilo bez ideoloških zastava. Kad je ušao gospodin Varga, koji je došao iz HSU-a, to je još uvijek bilo prihvatljivo. Ali onda su se počeli događati brojni prebjezi, nezabilježen broj prelazaka. To nemate nigdje u svijetu. Ljudi koji su došli izabrani su na drugoj političkoj poziciji”, rekao je Čačić.

Kaže da nisu službeno obavijestili Bandića, ali da ga odluka ne bi trebala iznenaditi. “On zna što mislimo, mi smo to govorili”, rekao je.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari