Rosanda Mijolović Dukić: “Profil mi je hakiran, žele nauditi Kolindi”

5

Predsjednica HDZ-ove Zajednice žena Katarina Zrinski Rosanda Mijolović Dukić na svojoj je Facebook stranici danas objavila kako nije autorica kontroverznog statusa koji je prikazan na njenom profilu 26. prosinca.

Status je tjednima stajao na njenom profilu, a uklonjen je tek nakon što je u posljednjih nekoliko dana privukao veliku pozornost medija.

ros2 ros3

Mijolović Dukić se sinoć ogradila od statusa novim, kojeg vam prenosimo u cijelosti:

Koristim priliku da vam prenesem informaciju kako sam danas podnijela prijavu II PU Rijeka protiv nepoznatog počinitelja, vezano uz hakiranje mog Facebook računa i stavljanje statusa s kojim nemam nikakve veze. Sadržaj statusa koji je unijela nepoznata osoba protivi se mojim ljudskim, vjerskim i moralnim svjetonazorima. Žalosno je da se pojedinci služe ovakvim primjerima kako bi, gle slučajnosti, učinili stvari koje se svom snagom koriste u predizborne svrhe, a na štetu predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. Još jednom ističem da se ograđujem od navoda i iskreno se nadam da će pravi krivci biti uskoro privedeni pred lice pravde“, napisala je Mijolović Dukić.

RTL

facebook komentari

 • Agromentum

  I mene se hakira ali ja to shvaćam više kao neki oblik recenzije. :)))

 • peppermintt

  morti sam malo “kratkovida” al ja baš i ne vidim u statusima taj govor mržnje, zake se pjeni lignjić 😛 :))

 • peppermintt

  tebe ? jeli a di to i kad ? 🙂

 • peppermintt

  događaj odma inspiracija za šale:

  ne vara vas žena samo je hakirana :)))

 • Agromentum

  na al jazeeri 🙂