Connect with us

Iz Svijeta

Rusija: Gori skladište nafte u blizini Krimskog mosta (VIDEO)

Objavljeno

-

Skladište goriva u blizini ključnog mosta u ruskoj jugozapadnoj regiji Krasnodaru gorjelo je u ranim jutarnjim satima u srijedu, rekao je regionalni guverner, ali nije bilo prvih izvješća o žrtvama, prenosi Reuters.

Plamen i crni dim nadvili su se iznad velikih spremnika ukrašenih crvenim upozorenjima “Zapaljivo” u videozapisima objavljenim na ruskim društvenim mrežama, iako Reuters nije mogao neovisno provjeriti ni izvješća o požaru ni videozapise.

“Požar je klasificiran kao najviši stupanj težine”, napisao je Veniamin Kondratjev, guverner Krasnodara, koji se nalazi s druge strane Azovskog mora od Ukrajine, na aplikaciji Telegram.

Požar je izbio u selu Volna, u administrativnom okrugu Temrjuk, rekao je. Nalazi se u blizini Krimskog mosta ili mosta u Kerčkom tjesnacu koji povezuje rusko kopno s poluotokom Krim koji je 2014. anektirala od Ukrajine.

“Ulažu se svi napori da se spriječi daljnje širenje požara”, dodao je Kondratjev. “Nema opasnosti za stanovnike sela.”

Incident se dogodio nakon što je rano u subotu u napadu bespilotne letjelice zapalio rusko skladište goriva u krimskoj luci Sevastopolj, što je Moskva rekla kao ukrajinski napad.

Ukrajina gotovo nikada javno ne preuzima odgovornost za napade u Rusiji i na teritoriju pod ruskom kontrolom.

Foto: slika ekrana

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari