Connect with us

Rusija zabranila kraćenje suknji policajkama

Objavljeno

-

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova odlučilo se sukobiti s rastućim trendom kraćenja suknji na uniformama policijskih službenica. Zamjenik ministra unutarnjih poslova Sergej Gerasimov izdao je zabranu izmjena na uniformama, koja uključuje rezanje rukava na muškim košuljama, skraćivanje ženskih suknji, i miješanje uniforme i civilne odječe.

Bq8m1LHCcAI199_Kada sretnete ljude, prvo što vidite je njihova odjeća, a za policijskog djelatnika koji ispunjava svoje dužnosti presudno je da izgleda uredno i pristojno, rekao je Gerasimov.

S vremena na vrijeme vidjeli smo slučajeve u kojima djelatnici nepropisno nose svoje uniforme… Šefovi odjela moraju obratiti više pažnje na izgled ljudi kojima su nadređeni.

Rusiju je neki dan šokirala fotografija objavljena na Twitteru, navodno iz grada Ekaterinburga, koja prikazuje policajke u minicama i visokim petama, no brojni korisnici Twittera tvrdili su da se radi o lažnoj fotografiji.

Vođa koordinacije sindikata policijskih službenika Mikhail Paškin izjavio je kako ne vidi razlog zašto bi se itko žalio na kraćenje policijskih suknji.

– Možda se djevojke samo žele udati, rekao je.

JL

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari