Connect with us

Politika

Ruža Tomašić objasnila koja je razlika između Suverenista i Neovisnih za Hrvatsku

Objavljeno

-

Nositeljica liste političke platforme Hrvatski suverenisti Ruža Tomašić ustvrdila je u ponedjeljak kako Suverenisti imaju najbolju listu na izborima za Europski parlament, pa građane poziva da izađu na birališta.

“Imamo najbolju listu, ako pogledate imena, ako pogledate što su ti ljudi radili (…), idemo raditi, pokazati ljudima da imaju za koga glasovati i da izađu na izbore”, poručila je Tomašić nakon predaje kandidacijske liste Državnom izbornom povjerenstvu (DIP).

Hrvatski suverenisti okupljaju stranke Hrast, Hrvatsku konzervativnu stranku, HSP-AS, Ujedinjene hrvatske domoljube, listu im nosi Tomašić, a na njoj su i Ladislav Ilčić, Ante Žoni Maksan, Željko Sačić, Pero Kovačević, Bernardica Juretić Rožman, Jure Vujić, Kristina Gogić, Tomislav Sunić, Ivana Pavić, Predrag Peđa Mišić i Hrvoje Zekanović.

“Uvijek govorim, gledajte što političari rade, nemojte slušati što govore, ako pogledate što smo napravili u svojim životima, privatnim i poslovnim, vidjet ćete da smo najbolja lista, sve što govorimo to radimo i iza toga stojimo”, izjavila je Tomašić.

Ne boji se, kaže, da će se zajedničko biračko tijelo Suverenista i Neovisnih za Hrvatsku rascjepkati. Nada se da će građani, koji su do sada ostali doma, držeći da nemaju za koga glasovati, ovoga puta izaći na birališta i da će Suverenisti dobiti puno više glasova, jer je riječ o sinergiji, skupini stranaka.

Mi smo se konačno konsolidirali, idemo zajedno na izbore, to je ono što su birači tražili i sada imaju, rekla je Tomašić.

Odgovorila je i po čemu se Suverenisti razlikuju od NHR-a. Ovdje se ne radi o izborima za Hrvatski sabor, gdje oni jesu zastupnici, nego o izborima za Europski parlament gdje sam ja zastupnica i gdje sam svojim radom pokazala kako se bori za hrvatske nacionalne interese. Oni nisu tamo bili, ja jesam, to je razlika, naglasila je Tomašić.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari