Connect with us

Politika

Ružica Vukovac: Napustila sam DP zbog neslaganja s načinom na koji je izbačen Škoro

Objavljeno

-

Ružica Vukovac potvrdila je u srijedu Hini kako napušta Domovinski pokret i njihov saborski klub, stranku je o svojoj odluci izvijestila sinoć, a kao glavni razlog ističe “neslaganje s načinom na koji je Miroslav Školo izbačen”.

“Napuštam Domovinski pokret zbog načina na koji je bivši predsjednik i osnivač te stranke Miroslav Škoro izbačen kao i načina na koji je to sve iskomunicirano u javnosti. Odluku sam donijela nakon što sam u zadnje vrijeme obilazila teren i članstvo te shvatila da mi veliki dio ljudi zamjera jer nisam ostala uz Škoru”, kazala je kratko Vukovac.

Ona je to rekla nakon što se Domovinski pokret kasno sinoć oglasio priopćenjem u kojem su izvijestili da je ta njihova saborska zastupnica odlučila napustiti stranku i saborski Klub.

“Budućnost u Saboru vidim uz bivšeg predsjednika i osnivača stranke”, rekla je Vukovac.

Nagađanja da sa Škorom i bivšim DP-ovcem Milanom Vrkljanom osniva saborski Klub nije htjela potvrditi, jer o planovima će, kazala je, biti riječi u četvrtak na konferenciji za novinare.

Odlaskom Ružice Vukovac Domovinski je pokret u Saboru, u kojeg su ušli sa 16 zastupnika, ‘pao’ na njih sedam. Najprije su otišli Suverenisti i osnovali svoj klub, a potom su stranku napustili i Vrkljan, Karolina Vidović Krišto, Vesna Vučemilović te Miroslav Škoro. (Hina)

Domovinski pokret: Ružica Vukovac odlučila napustiti Klub i stranku

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari