Connect with us

Najave

S Marijanom Petir o onome što niste čuli

Objavljeno

-

Sutra, ponedjeljak 01.veljače u 20 sati na Osječkoj TV, Mreža TV Zagreb i Split, Diadori Zadar i sat kasnije na SBTV u goste stotinama tisuća gledatelja dolazi saborska zastupnica i bivša europarlamentarka Marijana Petir.

S Marijanom Petir ću razgovarati o nevjerojatnoj sudbini HSS-a s Krešom Beljakom, a tragom njenog pitanja u Saboru ravnateljici DORH-a o postupanju ove državne institucije na upozorenja i prijave o potencijalnom kriminalu u postupcima upravljanja ovom hrvatskom strankom.

Razgovarat ćemo o hrvatskim politikama stimuliranja i razvoja poljoprivrede i sela u predviđenoj Strategiji razvoja Hrvatske, o europskim politikama u poljoprivredi, razvoju hrvatskih regija, posebno Banovine, Slavonije, Dalmatinske Zagore u kontekstu hrvatskih i europskih politika.

Uz to, javnost ćemo iz prve iskustvene ruke informirati o načinu donošenja odluka u EU parlamentu, o utjecaju lobija i lobista, pogotovo u kontekstu poznate činjenice da veliki broj zastupnika otvoreno lobira za specifične interese i prima goleme naknade uz redovnu plaću za to.

Razgovarat ćemo o predstavljanju bl. Alojzija Stepinca u Europskom parlamentu, koje je organizirala Marijana Petir, bojkotu ljevičara, i ljevičara iz Hrvatske, zatim o ulozi razvoja sela u programima razvoja poljoprivrede, o aktualnim političkim odnosima u Saboru, globalnim tendencijama Bidenove Amerike, o svakodnevnim prijeporima političke naravi, o inicijativi neradne nedjelje, najavio je urednik i voditelj Budnice, Marko Ljubić,

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas