Connect with us

Komentar

S nositeljima Goebbelsovih metoda u medijima moramo raščistiti

Objavljeno

-

Paul Joseph Goebbels, njemački političar i kancelar, te Reichov ministar narodnog prosvjećenja i propagande od 13. ožujka 1933. do 30. travnja 1945. Bio je jedan od najbližih suradnika i najvećih obožavatelja Adolfa Hitlera i njegov najbolji propagandista.

[ad id=”68099″]

Gebbels je najcitiraniji propagandista na svijetu i kad god nešta smrdi na prljavu političku kampanju nezaobilazna je sintagma da se ovdje radi o Geobbelsovskim metodama. Goebbelsovske metode podjednako su dobro koristili Staljin, Tito, Milošević, svrstavajući time svoj zločinački komunizam rame uz rame sa neonacizmom i fašizmom dvadesetog stoljeća.

Tito, jedan od 10 najvećih mega zločinaca u povijesti čovjećanstva, u našoj zemlji ima podosta svojih obožavatelja i idolopoklonika u svim strukturama, a Goebbels ima svojih sljednika i učenika u svim našim mainstream medijima, poglavito onim najutjecajnijim kakva je TV šupa tzv. „radmanovizija“. Tako da ne prepoznajemo jesu li metode kojima se Radman korist Goebbelsove ili Titove. U stvari to je potpuno isto!

Mainstream mediji upravljani ovim odnarođenim politikama imaju pak svoje isturene udarne igle kojima svaki dan bodu hrvatski mozak i srce, jer imati mozak i srce hrvatsko, za njih je nepodnošljiva činjenica. Jugoslavenski okvir, mentalnokomunistička ideologija, region, velika Srbija pojmovi su od kojih prizvode svoju duhovnu hranu, koja ih održava na visokim pozicijama u potpuno obezvrijeđenom demokratskom ustroju naše Domovine.

„Crvene brigade“ goebbelsovskih medija u Hrvatskoj danas udaraju najsnažnije, a da apsurd bude još veći, plaća ih hrvatski narod iz vlastitog džepa. Umjesto narodu, kojemu bi trebali služiti,oni služe neprijateljima naroda, poreze plaća narod, a tim narodnim novcem ovi gaze upravo taj obespravljeni i opljačkani hrvatski narod. A ako slućajno ne platite jednu mjesečnu TV pristojbu, idete automatski u blokadu svih računa i taj apsurd ide do te mjere, da su neki zbog ne plaćanja takvih računa ostali i bez jedine nekretnine.

Goebbelsovi šegrti, novinari i komentatori, Radman,Sever,Novokmet,Munižaba, Trbović, Puhovski, Z.Pusić, Teršelić, Bago, Ladišić, M.Babić, Butković, Modrić, Tomić, Dežulović, Pavičić, J.Lovrić, Lalić, Rimac, Jakovina, Klasić, Goldstein, Ivin i neka mi oproste oni koje nisam naveo! Spomenuti sva imena u ovom kontekstu njima znači jedan veliki kompliment, znači da „pošteno zaslužuju“ svoje ogromne plaće trujući hrvatski narod lažima. Prosjek plaća u Jutarnjrm listu za navedena pera iznosi 150 000 kuna. Svi oni su na jaslama komunističkog sustava koji im oprašta ogromne porezne dugove, a oni šminkaju Titino lice i izmišljaju ustaše i fašiste svaki dan. Jer, protiv koga bi se Tito borio ako nema ustaša.

Najvažnija reforma koju nitko nije spomenuo, je detaljna reforma i rekonstrukcija porezne uprave. Novi porezni zakon mora poreznu utaju staviti po kažnjivosti rame uz rame s krvnim deliktima i porezni utajivači moraju biti „privilegirani“ kaznom doživotnog zatvora, baš kako je to uređeno u uređenim svjetskim državama.

Svi porezni dužnici u medijima imaju odmah vratiti porezne dugove, ako ne mogu slijedi bankrot bez mogućnosti bilo kakve nagodbe. Ti mediji, po zakonu, moraju otići s izbornim gubitnicima koji su im opraštali poreze, moraju otići s onima koji su pljačkom hrvatskog naroda plaćali medije da lažu u njihovu korist. Procjena je da mainstrem mediji državi duguju više milijardi kuna poreza ukupno. Naplatite im poreze i lažljivci će nestati!!!

Popišite imovinu interesnih lobija i tajkuna! Tražite podrijetlo imovine! Ako ne mogu dokazati kazneno ih gonite! Ako nema dokaza nek plate porez 80%! Ako ne mogu platiti porez oduzmite imovinu!

Ne treba bolje lustracije medijskog prostora od ove! Ako nova vlast to učini narod će joj vjerovati!

Pljačka Hrvatske u sprezi medija, javnih poduzeća i državnih oglašivača još je očitija, a Sanaderova „Fimi medija“ bila je mačji kašalj u usporedbi s ovim monstrumima iz Goebbelsovske kuhinje. Može li mi netko objasniti zašto HEP plaća HRT-u skupe reklame kad nema konkurencije na tržištu? Koliko košta snimanje takvih reklama kao što su „Marasovi kotačići“? Koliko puta su emitirani, koliko su naplaćeni, zna samo Goebbelsov šegrt Goran Radman.

Ipak netko zbraja, vodi računa o tome i sve tajne kriju se u Marketingu TV šupe. Ista je situacija sa svim drugim elektronskim i tiskanim medijima. 7dmodnevno žutilo i njima srodan portal dužni su državi 70 milijuna kuna, a oni za uzvrat na svojim stranicama progone HDZ, Domoljubnu koaliciju, Karamarka, predsjedicu Republike, usput proizvode navodno ustaštvo, mame hlebinsko desničarsko čitateljstvo, koje misli da je to žuto smeće desničarski orjentirano. Klasičan spin, koji je malo prekasno razotkrio prof. Zdravko Tomac!

Nažalost, mnogi vrli intelektualci, čak akademici, dnevno citiraju to 7dnevno žuto smeće znajući ili ne znajući da time dižu nakladu eklatantnim neprijateljima Hrvatske i eklatantnim poreznim dužnicima.

Sve je to smislio Goebbels, a vidimo da su gradivo više nego doboro usvojili Titini nogoljupci. Te pojave moraju nestati i onda se možemo nadati otvaranju prostora za nove slobodne, demokratske medije u jednom novom ozračju. Ako pobjednici ovih izbora krenu putem Ratka Mačeka, najvećeg spin doktora nakon Ive Sanadera, ako i oni linijom manjeg otpora počmu kupovati medijsku naklonost našim novcem, za četiri godine će ponovo doživjeti isti medijski pogrom kakav je doživio Sanader! „I ajmo Jovo nanovo“!

Neki mediji, znajući da im gazde gube izbore, već presvlače kapute računajući da će im i novi gazde oprostiti i poreze i sve uvrijede i da će kojekavi Bage i Severke zadržati svoje pozicije najeksponiranijih novinara.

To se ne smije dogoditi, narod očekuje i zahtjeva od novih vlasti potpuno nova i pravedna medijska lica, slobodu bez cenzure, poštenu medijsku tržišnu utakmicu, jer samo istina će i njima pomoći pravedno vladati. Hrvatski narod spreman je za istinu, ma kakva god ona gorka bila.

Kazimir Mikašek-Kazo/Hrsvijet.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari