Pratite nas

Nebuloze

SABOR: Radin Podolnjaku: “Da niste promijenili prezime bio bi još jedan Srbin u parlamentu!”

Objavljeno

na

Zastupnik manjina broji i analizira drugima krvna zrnca!

Radin u Saboru Podolnjaku: “da niste promijenili prezime bio bi još jedan Srbin u parlamentu!”

Radinov ispad komentirao je potpredsjednik HHO-a, Igor Peternel: “Između ostalog i zato treba onemogućiti da takvi bahati Radini imaju godinama zagarantirano mjesto bez obzira koliko glasova dobili! Neka idu na izbore kao i svi drugi! Dosta! ”

Probajte zamisliti reakciju Radina i Pupovca da je to slučajno Podolnjaku rekao npr. Culej”, komentirao je Peternel.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Gluposti

Antifa-kamp SNV-a – ‘Jednan novi pristup za obrazovanje i povezivanje mladih u RH’

Objavljeno

na

Objavio

Srpsko narodno vijeće organizira Antifa-kamp u Srbu od 21. do 29. srpnja ove godine. Koordinator ovog projekta na području Vukovarsko-srijemske županije je tajnik županijskog Vijeća srpske nacionalne manjine Dušan Latas.

“Radi se o jednom novom pristupu za obrazovanje i povezivanje mladih u RH. Posebno se odnosi na pripadnike srpske nacionalne manjine, na produbljivanje znanja o bližoj istoriji i pokušaju da se ti mladi ljudi povežu i danas-sutra aktivno učestvuju u ekonomskom i političkom životu srpske zajednice.

Učesnici će biti smešteni u obnovljenom društvenom domu, i drago mi je da mogu reći da će taj kamp biti besplatan. Za sve polaznike koji budu odlučili da se druže tih devet dana od 21. do 29. jula sve troškove putovanja i smeštaja će snositi Srpsko narodno veće”, kaže Latas i dodaje da će za sudionike tijekom devet dana kampa biti organizirane razne aktivnosti.

“Biće organizovana dva izleta, dve manje radne akcije i svakodnevne radionice kroz koje će polaznici imati priliku da svaki dan nauče nešto novo. Ovo je jedan pokušaj da mladim ljudima približimo događaje iz Drugog svetskog rata, ulogu srpskog stanovništva u njemu i mogućnost da oni sami formiraju svoje mišljenje”, ističe Latas, a prenosi Radio-Borovo.

Cilj kampa je da otvori područja drugačijeg pristupa istoriji nasilja i otpora nasilju koje nadilazi uobičajeni komemorativno-ceremonijalni karakter i omogući susret mladih aktivista i aktivistkinja sa svedocima vremena, preživelima, stručnim i posvećenim profesorima, umetnicima i borcima za ljudska prava, kao i sa meštanima ustaničkog kraja koji svoje porodično nasleđe čuvaju uprkos svemu”. navodi se u pozivu.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Nebuloze

Hrvatski košarkaši večeras se bore za europsko zlato, a na HRT-u neće biti prijenosa

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 20 godina borit će se protiv Izraela za zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u njemačkom Chemnitzu, nakon što je u subotnjem polufinalnom dvoboju protiv domaće reprezentacije naša izabrana slavila sa 69-61 (19-18, 13-13, 18-16, 19-14).

Bit će to prvi put u povijesti da se hrvatska košarkaška reprezentacija ovog uzrasta bori za zlatno odličje na Europskom prvenstvu, a uspjeh je tim veći, ako se zna da je ova generacija prošle godine još igrala u B diviziji i plasmanom u finale izborila pravo nastupa među najboljim europskim reprezentacijama.

Unatoč povijesnom uspjehu mladih košarkaša, prijenos utakmice koja se igra večeras od 19 sati nećete moći gledati na HRT-u, stoga stream utakmice potražite na FIBA-inom YouTube kanalu (FIBA), odnosno na službenoj Facebook stranici FIBA-e.

Uz riječi Thompsonove pjesme Dolazak Hrvata, Hrvatska košarkaška U20 reprezentacija proslavila je pobjedu nad domaćinom Njemačkom i ulazak u finale Europskog prvenstva.

(VIDEO) Mladi hrvatski košarkaši uz Thompsona proslavili ulazak u finale Eurobasketa!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari