VIDEO – Salmir Kaplan i teror nad Hrvatima u Stocu

4

Salmir Kaplan je sa svojim batinašima krenuo u napad u trenucima kad je shvatio da gubi izbore za načelnika Stoca od Stjepana Boškovića, kandidata HDZ-a BiH:

Salmir Kaplan zadnjih mjeseci neprestano izjavljuje u medijima kako HDZ BiH Stoac ponovo uvodi teror iz 1993. godine u Stolac i kako samo što ne vodi muslimane u logore. Ali postoji istina za koju samo Stolac zna, a vrijeme je da i svi ostali saznaju tko je HDZ BiH Stolac, a tko je Salmir Kaplan. HDZ-ovci iz Stoca su 1993.godine izvukli Salku Kaplana, oca Salmira Kaplana, sa njegovom kompanijom, i spasili ga od logora.

A naravno to nije sve. Ti HDZ-ovci su gospodinu Salki Kaplanu pomogli i financijski, te dok je bošnjački narod u Stocu bio u logoru, gospodin Salko Kaplan je bućkao svoje nogice na plažama Makarske rivijere. Odmah pri povratku u Stolac, gospodin Salko Kaplan dobio je posao u državnoj instituciji u Stocu, a naravno zaposlili su ga HDZ-ovci BiH. A što gospodin Salmir Kaplan radi svojim sugrađanim, ako se uopće može i nazvati gospodinom?

U ovom gradu terora nad bošnjačkim narodom NEMA!!! Jedine žrtve nad kojima se izvodi nasilje su Hrvati!

Dok je jučer gospodin Salmir Kaplan, koji je do jučer bio kandidat za gradonačenika Stoca, izvršavao fizičko nasilje na biračkim mjestima, njegov kolega Demir Mahmutčehajić je stajao tik uz njega i bio mu moralna podrška, a gospodin Nermin Bise koji je ujedno glavni urednik portala 24 sata info, cijelo nasilničko djelovanja Kaplana i kompanije je snimao svojim mobilnim telefonom. Do jučer je svako pola sata na svome portalu objavljivao članke koji su ocrnjivali Hrvate, zašto jučer onda nije objavio taj video da se pokaže tko su i što su zapravo.

Kaplan i njegovo društvo su u Stocu okupili najveći Stolački i Mostarski šljam. Narkomani i alkoholičari, te višestruki prekršitelji zakona su sa kapuljačama upadala na biračka mjesta u Stocu i krali glasačke kutije i glasački materijal. Što mislite kako je bilo djeci, to jest omladini koji su tu bili kao promatrači i koji su se prepali? Nitko nije znao što se događa… Vlasnik caffe slastičarne Čaršija u Stocu zvan Beredža je predvodio taj šljam koji je krao glasačke kutije i materijale na biračkim mjestima, a do sada je živio od torta koje su Hrvati u njega naručivali za krštenja, krizme i pričesti.

Samo pogledajte što se sve radi u Stocu!

U nastavku su linkovi svih web portala koji su u prošlosti opisivali gospodina Salmira Kaplana. Da je gospodin Salmir Kaplan čovjek kakav se prikazuje vjerojatno sa funkcije federalnog ministra ne bi spao da se kandidira za gradonačelnika općine Stolac. Očito su se njegovi nadležni iz Sarajeva na ovaj način pokušali riješiti Kaplana. Da je toliko pametan napredovao bi više od prijašnje funkcije a ne došap u Stolac da pravi smrad.

U nastavku imate dokaze kako je i u povijesti Kaplan imao izljeve bijesa i fizičkog nasilja. Nadam se da ćete uvažiti ovaj tekst i da će te stanje u Stocu prikazati onakvim kakvo zapravo jest. Jedine žrtve su Hrvati koji se bore da opstanu u ovom gradu i u ovoj državi – stoji u pismu kojega je portal brotnjo.info primio na e-mail adresu.

STANIMO UZ HRVATE U STOCU. BUDIMO PODRŠKA HRVATIMA U STOCU!

www.klix.ba/vijesti/bih/agencija-polis-salmir-kaplan-je-pao-na-popravnom/120418052

www.avaz.ba/clanak/174927/sda-ovci-se-potukli-na-dzenazi-zbog-fotelje?url=clanak/174927/sda-ovci-se-potukli-na-dzenazi-zbog-fotelje

ba.n1info.com/a96080/Vijesti/Vijesti/Pogledajte-kako-Salmir-Kaplan-divlja-svojim-terencem.html   (Brotnjo.info)


U vezi ovog napada OO HDZ BiH Stolac danas se oglasio priopćenjem kojeg također prenosimo:

Općinski odbor HDZ BiH Stolac i hrvatski kandidat za načelnika Općine, gosp. Stjepan Bošković oštro osuđuju jučerašnje nemile događaje u Stocu, gdje je došlo do narušavanja demokratskog Izbornog procesa. Građanima općine Stolac oduzeto je njihovo pravo obavljanja dužnosti glasovanja na Lokalnim izborima 2016.

Članovi Inicijative za Stolac, Salmir Kaplan, predsjednik Općinskog odbora SDA Stolac, Demir Mahmutćehajić, predsjednik Općinskog odbora SDP Stolac, te kandidat na njihovoj listi, Ahmet Ljubović bili su glavni protagonisti ovih događaja. Svoje nasilničko ponašanje demonstrirali su na predsjedniku Općinskog izbornog povjerenstva, gosp. Ivici Periću, kojega su fizički napali i nanijeli mu teške tijelesne ozlijede. Nakon toga, gosp. Perić je završio u Domu zdravlja Stolac gdje mu je pružena dijagnostička obrada.

Unaprijed isplanirano nasilje i narušavanje izbornog procesa je krenulo u prijepodnevnim satima, kada je grupa plaćenika ulazila na pojedina biračka mjesta u općini Stolac i prekidala glasovanje. Članovi biračkih odbora, kao i promatrači iz reda bošnjačkog naroda su otuđili izborne materijale i odnijeli ih u nepoznatom pravcu, potpomognuti skupinama  spomenutih plaćenika, poznatih od prije policijskim strukturama. Sada je vidljivo da je ovo bilo pomno planirano od strane gore navedenih osoba na način da su u popodnevnim satima spoznali da ne mogu demokratskim sredstvima spriječiti pobjedu HDZ BiH i načelnika, gosp. Stjepana Boškovića. Fizičkim nasiljem nad službenim osobama zaduženim za provedbu izbora u općini Stolac grubo su narušili demokratski proces u našoj Općini.

Općinski odbor HDZ BiH Stolac očekuje kako će sve sigurnosne agencije, kao i mjerodavno tužiteljstvo provesti detaljnu istragu, te temeljem toga podići optužnicu protiv svih koji su sudjelovali u rušenju ustavnog poretka Bosne i Hercegovine onemogućavajući građanima Stoca demokratske izbore zagarantirane Ustavom i zakonima.

Općinski odbor HDZ BiH Stolac će poduzeti sve potrebne mjere da s nadležnim institucijama osigura uvjete za nesmetano održavanje demokratskih izbora u Općini Stolac.

OO HDZ BiH Stolac

facebook komentari

  • Tyrex Rex

    Mali zeleni muđahedin početnik !

  • Sivooki

    Glas vapijućeg u pustinji…

  • kršni

    Zorni prikaz slasti koje pruža fotelja koja znači vlast i tragedije zbog mogućnosti gubitka iste! Nema to nikakve veze s etničkim sukobima.