Connect with us

Komentar

Sanader odgovorio Mireli Ahmetović: Tko o čemu, Grbinova komesarka o…

Objavljeno

-

Facebook

Kako bi osporila tvrdnju Predsjedsjednika HDZ-a o demontaži države javila se Grbinova trbuhozorka, a tko drugi nego Mirela Ahmetović, piše Ante Sanader u reagiranju na Facebooku.

Ista ona koja je rukama i nogama kopala kako bi zaustavila gradnju LNG terminala, američko-europskog projekta od strateško interesa za Republiku Hrvatsku. I pred bagere je, partijska komesarka prijetila da će leći! Sve kako bi zaustavila gradnju. Bjesomučnom hajkom na LNG, lažno je tvrdila kako “nikom nije potreban”, te kako“neće biti nikakvog interesa”.

Upravo, sve suprotno, zahvaljujući Vladi HDZ-a. Kapaciteti u Omišlju već sada su 100% popunjeni tri godine unaprijed, što potvrđuje ne samo poslovni, nego i geostrateški smisao tog projekta.

Što je posebno važno u trenutku kada je cijeli svijet suočen s plinskom krizom i rastom cijena energenata. Osjeti se ona i u nas, ali za razliku od mnogih mi ćemo uvijek imati sigurnu dobavu plina, zahvaljujući LNG-u.

No, da je bilo po Ahmetovićki i ostatku ostataka SDP-a proveli bi se u ovom slučaju, kao i u vrijeme kada su prije šest godina obnašali vlast u Hrvatskoj.

Tada smo bili medju deset najgorih ekonomija svijeta. BDP je padao 12 kvartala zaredom (3 godine). Kreditni rejting srušen je dva puta do razine tzv. „smeća“.

Ahmetovićkina stranka koja je tada „preobrazila“ Hrvatsku smanjila je radnička prava, a čiteljima plaće. Ukinuli su im božićnice i regres.

Predstečajnim nagodbama, uništili su na desetke tisuća radnih mjesta. Na društvenim mrežama su se pojavile grupe koje su pozivali mlade da napuste Hrvatsku. I takvi bi ponovno preuzeli odgovornost za Hrvatsku, komentirao je politički tajnik HDZ-a Ante Sanader.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas