Connect with us

Politika

Sandra Švaljek kandidirala se za gradonačelnicu Zagreba

Published

on

Nezavisna zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Sandra Švaljek u subotu je točno u podne najavila svoju kandidaturu za gradonalečnicu Zagreba te kandidaturu nezavisnog gradskog zastupnika Vladimira Ferdeljija za zamjenika gradonačelnika na lokalnim izborima 2017. godine.

[ad id=”93788″]

 Sandra Švaljek je na neformalnom druženju u atriju Državnog arhiva u Opatičkoj ulici u društvu dvadestak kolega i prijatelja iz raznih sfera društvenog života te medija objavila svoju namjeru da ujedini sugrađane u želji da Zagreb postane jedan od gradova s najvišom kvalitetom života u Europi.

 “Zagreb može sve,” poručila je Švaljek. Rekla je da na temelju svojeg dosadašnjeg uvida u funkcioniranje grada te razumijevanja potreba građana vjeruje kako Zagreb može biti grad koji će svojom uređenošću i razinom komunalnih usluga biti jedan od najpoželjnijih europskih gradova.

  Kao vrijednosti za koje će se zauzimati tijekom predizborne kampanje navela je otvorenost i transparentnost rada gradske uprave, postupanje s pažnjom dobrog gospodara, briga o okolišu i uvažavanje različitosti. Najavila je i program čije su tri osbnovne točke  unaprjeđenje kvalitete života, stvaranje boljih prilika za zapošljavanje i poslovanje i bolje upravljanje gradom i gradskim resursima.

  Najavila je da će svoje program predstaviti početkom lipnja.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari