Connect with us

Pregled

Saša Antić u ‘Nu2’: Thompson je postao simbol nečega što ja ne mogu nikako probaviti

Objavljeno

on

Saša Antić, član grupe TBF i autor većine njihovih hitova, nedavno je izdao novi singl “Kornjača”, a uskoro mu izlazi i album “Škrinja” te je danas bio gost kod Aleksandra Stankovića u njegovoj emisiji “Nedjeljom u 2”.

Ispričao je kako je pjesma “Namćor” Đorđa Balaševića poslužila kao inspiracija za njegovu pjesmu “Od*** je lansiran”. Antić je na početku emisije iznenadio priznanjem kako voli starogradske pjesme i otpjevao je ‘Kad sam bio mlađan lovac ja’ te dodao kako bi volio jednom snimiti album s takvom glazbom.

Osvrnuo se Antić i na glazbu Marka Perkovića Thompsona i kazao je kako mu Thompsonove pjesme mogu pobuditi emocij.

-Ima on pjesama koje bude emocije, poput pjesme ‘Lijepa li si’ koja izaziva u meni određene emocije, ako nećemo ući u par tih problematičnih stihova.

Što se Thompsona tiče, mislim da bi trebalo odvojiti lik i djelo, ne poznajem ga ali mislim da je upao u tu neku mašineriju. Postao je simbol nečega što ja ne mogu nikako probaviti, niti tolerirati – poručio je Saša.

Antić je u emisiji rekao kako treba povećati honorare glazbenicima koji nisu autori, ali su snimali i pjevali pjesme. Za klupsku scenu kaže da treba biti financirana javnim novcem.

Thompson: Neka se naš Isus rodi u našim srcima, u našim obiteljima, u našem narodu hrvatskom i u svakom čovjeku

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari