Connect with us

Reagiranja

Saša Lekoviću srami se jer danas si posramio ugled i čast hrvatskog novinarstva!

Objavljeno

on

Slušam čitam i ne vjerujem. Saša Leković nakon današnjeg performansa sebe smatra hrvatskim novinarom?! Ovaj čovjek je predsjednik Hrvatskog novinarskog društva koje je član Svjetske novinarske federacije!? Ako ovako bezočno laže nama koji znamo istinu, nije niti čudo kakvo mišljenje imaju strani mediji kada ih izvješćuju ovakvi poput njega.

[ad id=”93788″]

Pitam gdje je tu novinarska etika i profesionalnost, pitam što radi ono malo nerežimskih novinara, zašto se ne pokrenu stegovni postupci u HND-u? Saša Leković jednako kao i vodstvo HND nisu zaslužili ne samo biti na čelu, nisu zaslužili nositi časni naziv člana HND-a. Zar ćemo zaboraviti ideološki obojena priopćenja i zaštitu isključivo jedne ideologije, one bivše vlasti?

Kada su ti kvaziprofesionalni novinari osudili napade na katoličku crkvu, hrvatske branitelje, napade na žrtve komunističkih zločina, laži i obmane Save Štrbca, Teršelićke, Pupovca, kada su osudili Stanimirovića… da sve napišem i nabrojim ne bi mi bili dovoljni dani i dani. Licemjerje kojim su današnjim prosvjedom pokušali obmanuti javnost gadljivo je.

Da, u Hrvatskoj državi zaslugom hrvatskih branitelja omogućeno je svima pravo na prosvjed, ali ne i pravo na laži i obmanu, a danas smo svjedočili kako je nekolicina ideoloških uhljeba okaljala čast i ugled hrvatskog novinara. Istina, istina i samo istina moto je pred kojim su današnji prosvjednici poklekli. Istina će vas razotkriti u potpunosti, a tada neka vam dragi Bog pomogne, jer jedino je On toliko milostiv, mi obični ljudi koji smo stvarali ovu državu više nismo!

Saša Lekoviću srami se jer danas si posramio ugled i čast hrvatskog novinarstva!

Zorica Gregurić / Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari