Pratite nas

Reagiranja

Saša Lekoviću srami se jer danas si posramio ugled i čast hrvatskog novinarstva!

Objavljeno

na

Slušam čitam i ne vjerujem. Saša Leković nakon današnjeg performansa sebe smatra hrvatskim novinarom?! Ovaj čovjek je predsjednik Hrvatskog novinarskog društva koje je član Svjetske novinarske federacije!? Ako ovako bezočno laže nama koji znamo istinu, nije niti čudo kakvo mišljenje imaju strani mediji kada ih izvješćuju ovakvi poput njega.

[ad id=”93788″]

Pitam gdje je tu novinarska etika i profesionalnost, pitam što radi ono malo nerežimskih novinara, zašto se ne pokrenu stegovni postupci u HND-u? Saša Leković jednako kao i vodstvo HND nisu zaslužili ne samo biti na čelu, nisu zaslužili nositi časni naziv člana HND-a. Zar ćemo zaboraviti ideološki obojena priopćenja i zaštitu isključivo jedne ideologije, one bivše vlasti?

Kada su ti kvaziprofesionalni novinari osudili napade na katoličku crkvu, hrvatske branitelje, napade na žrtve komunističkih zločina, laži i obmane Save Štrbca, Teršelićke, Pupovca, kada su osudili Stanimirovića… da sve napišem i nabrojim ne bi mi bili dovoljni dani i dani. Licemjerje kojim su današnjim prosvjedom pokušali obmanuti javnost gadljivo je.

Da, u Hrvatskoj državi zaslugom hrvatskih branitelja omogućeno je svima pravo na prosvjed, ali ne i pravo na laži i obmanu, a danas smo svjedočili kako je nekolicina ideoloških uhljeba okaljala čast i ugled hrvatskog novinara. Istina, istina i samo istina moto je pred kojim su današnji prosvjednici poklekli. Istina će vas razotkriti u potpunosti, a tada neka vam dragi Bog pomogne, jer jedino je On toliko milostiv, mi obični ljudi koji smo stvarali ovu državu više nismo!

Saša Lekoviću srami se jer danas si posramio ugled i čast hrvatskog novinarstva!

Zorica Gregurić / Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Fra Mario Knezović: Pisci “Novosti” šire mržnju, a izluđena i otuđena hrvatska vlast to uredno plaća

Objavljeno

na

Objavio

Meni se plače. Ne. Meni se smije. Ne. Mene više ni beskrajna mržnja prema Domovini ne može isprovocirati. Meni jedino ostaje da se u ludnici društva upitam tko je lud? Dovoljno je vidjeti samo ovu naslovnicu da se otkriju mrzitelji i luđaci. Pisci “Novosti” šire mržnju, a izluđena i otuđena hrvatska vlast to uredno plaća.

Mržnju i diskriminaciju drugačijih financira, a licemjerno se kao zalaže za toleranciju i zakone protiv nasilja. Bacam pogled kroz svoj prozor i vidim da se na mozgove spustila gusta magla a bure i vjetra niotkud. Počelo je zaudarati. Lazar je dugo u grobu. Isuse uskrisi nas.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Omiška HVIDRA odrekla Đakiću pravo da ih zastupa zbog Istanbulske

Objavljeno

na

Objavio

Omiška HVIDRA je uputila otvoreno pismo Josipu Đakiću, saborskom zastupniku i predsjedniku HVIDRA-e, koji je izrazio podršku Istanbulskoj konvenciji. Pismo prenosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine Đakiću,

odričemo Vam pravo da nas zastupate u Hrvatskom saboru prilikom usvajanja Istanbulske konvencije i nadalje. Hrvatski su branitelji stvorili hrvatsku državu, a predvođeni dr. Franjom Tuđmanom, i potom je slobodnu, suverenu i demokratičnu predali u ruke hrvatskoga naroda. Samo hrvatski narod ima pravo odlučivati o prenošenju djela suvereniteta na neko tijelo koje se bira na izborima ili u EU parlamentu.

Ukoliko nije zadovoljan tim tijelom ili njegovim odlukama, može se žaliti višoj instanci, a ovom konvencijom ta će mu prava biti uskraćena.

Usvajanjem ove notorne konvencije prava kontrole (školstva, sudstva, represivnog aparata) prepuštaju se nekakvim udrugama kojih se hrvatski zakoni ne dotiču i na koje RH nema nikakav utjecaj, a ponajmanje hrvatski narod.

Najavljeni trošak Istanbulske konvencije od 1 milijardu kuna predstavlja zastrašujuću brojku, a “GREVIO” će imati ovlasti nad raspodjelom tog novca bez ikakvog utjecaja poreznih obveznika RH.

Taj novac moglo bi se preraspodijeliti u zdravstvo i tako liječiti svu djecu, a ne samo onu za koje se novac prikupi donacijama, kupiti nove američke avione, izgraditi nasipe da ne plave hrvatska mjesta, nabaviti računala za škole i još koješta….

Gospodine Đakiću, znajte da smo duboko povrijeđeni jer naš predsjednik sluša zapovijedi onih koji nisu stvarali ovu državu, niti su za nju ginuli, već su sa sigurne distance “navijali” iz Bruxellesa, Münchena i drugih modernih odredišta. Vaša najava glasovanja za Istanbulsku konvenciju, najava je izdaje hrvatskoga naroda i njegovih interesa.

Ukoliko ne promijenite stav i ipak glasujete za usvajanje Istanbulske konvencije, udruga HVIDR-a Omiš tražit će Vašu ostavku na mjesto predsjednika HVIDR-e RH. Ostanite političar, ali nećete zadugo. Samo se referendumom može prenositi dio suvereniteta na druge, a nikako nategnutom i kupljenom većinom u saboru.

Na kraju ovoga pisma, izražavamo podršku svima koji su protivnici Istanbulske konvencije i pozivamo sve udruge HVIDR-e u RH da dignu svoj glas i da odreknu pravo zastupnicima Hrvatskoga sabora da podizanjem ruke izdaju Republiku Hrvatsku i predaju Hrvate u ruke kvazi-tijela koje će nadzirati našu državu i trošiti naše novce. Saborski zastupnici nisu dobili mandat na izborima da o tome odlučuju.

U dubokoj nadi da će hrvatski političari prestati zamagljivati istinske probleme ovakvim periodičnim diverzijama i konačno se okrenuti životno važnim problemima cijeloga hrvatskoga naroda, ostajemo sa štovanjem”, stoji u pismu omiške HVIDRA-e.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati