Connect with us

Najave

Saznajte što dalje predviđa čovjek koji je najavio snježnu apokalipsu u SAD-u

Objavljeno

-

Najmanje osam osoba je poginulo u snježnoj oluji na sjeveroistoku SAD, a poznati fizičar, Michio Kaku sa Univerziteta New York, najavio je da će SAD pogoditi neviđeno nevrijeme.

SAD je zahvatilo nezapamćeno snježno nevrijeme, a temperature u svih 50 američkih saveznih država bile su na nula stupnjeva ili ispod nje u neobično hladnom valu za ovo doba godine. Poznati fizičar, Michio Kaku prije određenog vremena najavio je upravo ovakvu ledenu kataklizmu neopisivih razmjera u Americi, prenosi Telegraf.

snijegOn je izjavio da će se oko 250 milijuna Amerikanaca suočiti sa do sada neviđenim nevremenom.

– Sve će otići dođavola… Sve što je na zemlji, u vodi i zraku, stat će zbog sveobuhvatnog poremećaja vremena – upozorio je bio on i dodao da će oslabiti do kraja studenog.

Najmanje osam osoba je poginulo u snježnoj oluji na sjeveroistoku SAD, od kojih šest na području Buffala, drugog po veličini grada u državi New York.

– Sporedne posljedice ovog “poremećaja”osjećat će se najmanje mjesec dana i morat ćemo se naviknuti na to da se Zemlja mijenja i da će sve više pokazivati svoju moć – upozorava znanstvenik.

Ova najava je, po svemu sudeći, potvrda da se Amerika sprema na nešto veoma veliko i da je američka vlada upoznata sa tim. Također, ovakvo nevrijeme biblijskih razmjera može izazvati jedino HAARP, zaključila je mreža CBS.

Meteorolog Dave Zaf iz Nacionalne meteorološke službe je izjavio da je što se meteorologije tiče riječ o “povijesnom događaju”.

U svim američkim državama, čak i na Havajima, temperatura je u utorak bila na nuli ili ispod nje, priopćila je američka meteorološka služba, prenijela je agencija Reuters. To je bilo najhladnije jutro u studenom, u SAD od 1976. godine, a takav val hladnoće u zemlju stigne obično krajem prosinca.

pogled.ba

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=Lrs8JlhSu4o” width=”700″ height=”480″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari