Connect with us

Politika

SDP-ovac Klarin koristio stranačke prostorije za pogrebno poduzeće?

Objavljeno

on

Ivan Klarin podnio je u nedjelju svoju ostavku na mjesto predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije nakon, kako navodi u priopćenju, ‘neizbora u najviša tijela stranke’.

Svoje daljnje političko djelovanje nastavit će, kaže, još jače usmjeravati na svoj prvi prioritet, vođenje Općine Tisno, a na nacionalnoj razini kao saborski zastupnik SDP-a. Javnosti je manje poznato da Klarin ima i pogrebno poduzeće za koje je navodno koristio prostorije šibenskog SDP-a.

Obrt za usluge ‘Bila golubica’ koja se bavi pogrebnim djelatnostima (prijevoz pokojnika, organizacija sprovoda i prodaja pogrebne opreme) Ivan Klarin osnovao je krajem 2008. godine i tada je bio njezin jedini vlasnik. Nakon što je postao načelnik općine Tisno, Klarin je preregistrirao obrt u tvrtku, s time da je vlasnica postala njegova supruga Deana, a on njezin ortak u vlasništvu i poslovođa poduzeća.

U izvatku iz obrtnog registra, na koji se poziva lokalni šibenski portal, vidljivo je da je sjedište ‘Bile golubice’ u Jezerima, a sjedište njezinog izdvojenog pogona u Šibeniku, na adresi Stjepana Radića 24. Dakle, Ivan Klarin uzeo je tako, prema pisanju lokalnog portala, službene prostorije šibenskog SDP-a za poslovanje svog pogrebnog poduzeća.

Korištenje SDP-ovih službenih prostorija za Klarinovo pogrebno poduzeće demantirao je Franko Vidović, predsjednik Gradskog odbora SDP Šibenik koji je izabran u Predsjedništvo Socijaldemokratske partije na 14. izbornoj konvenciji, no otkrio nam je da ipak postoji poveznica.

“Koliko ja znam nije nikad bilo poslovanja njegovog poduzeća u šibenskom SDP-u. U jednom je momentu postavio reklamu, ali ta je reklama skinuta odmah, reklamu kao što imaju i neke druge firme, ali to je skinuto odmah”, kazao je Vidović za Direktno.hr.

Kao gubitnik na parlamentarnim izborima Klarin je svoj bijes iskalio na PETOGODIŠNJEM djetetu i potjerao ga iz vrtića!!!

Slučaj je na Državnom tužilaštvu i kod Pravobraniteljice za djecu, pa ih se treba kontaktirati!
Evo uzroka napada na dijete:
Sad je najveće zlo što je potjerao dijete iz Vrtića! Treba tražiti odgovor  od Pravobranateljice za djecu, jer dijete i dalje ne ide u vrtić i ima traume…
Iza se krije nešto što ljudi nerazumiju. Klarin je jako, jako osvetoljubiva osoba, ne trpi poraze… A djeteova majka je lokalna doktorica, koja radi i kao mrtvozornica, koja je odbila njegov zahtjev da poslije uviđaja mrtvaca zove firmu njegove žene da sahrane pokojnika. Zato je samo čekao da joj nekako stane na prste, pa je svoj bijes iskalio na djetetu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari