Connect with us

U potrazi za Istinom

Sirijac koji traži kćer prije mjesec dana registriran je u BiH – bez djeteta

Objavljeno

-

“Pomozite mi naći moju kćer!” Tako je na društvenim mrežama zavapio samohrani otac. Ona se zove Allsa, iz Sirije je i ima pet godina. Otac je s njom zadnji kontakt imao 12. rujna kad je iz Bosne i Hercegovine prešao u Hrvatsku. Policija mu, kaže, nije vjerovala kad im rekao da mu je u blizini kći. Potraga Televizije RTL rekonstruirala je što se dogodilo.

“Uhvatila me je policija iz Hrvatske i stavila me je u auto. Rekao sam im da imam kćer u Hrvatskoj. Nisu mi vjerovali, stavili su me u auto”, kazao je Sirijac.

“Otac djeteta W.G., zajedno sa jos 19 lica, dana 30.8.2018. u TC Istočno Sarajevo iskazao je namjeru za podnošenje zahtjeva za azil. U navedenoj grupi nije bilo dijete ženskog spola. Ne isključujemo mogućnost da je dijete registrirano pod drugim imenom, sa drugom grupom migranata”, odgovorilisu iz Službe za poslove sa strancima BiH.

Ovu informaciju od SPS-a BiH nije tražila niti jedna službena institucija Bosni i Hercegovini ili Republici Hrvatskoj, pišu Vijesti.rtl.hr. Više u video prilogu:

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari