Connect with us

Religija i Vjera

Široki WWin: Idemo po titulu

Objavljeno

-

Igokea je ponovno povela u finalnoj seriji te je ponovno red na naše momke da uzvrate. Nova utakmica između Široki WWina i Igokee je na rasporedu već u subotu 01.06.2013. godine u 20:30 u GSD Pecara.

Na terenu je sve manje više jasno, momci će dati sve od sebe i probati pobijediti. U predhodne tri utakmice posebice gostujućim jednostavno nije išlo kako treba i vrijeme je da se odigra bolje i koncentriranije. Iz kluba se ponovno pozivaju navijači da svojim stalnim navijanjem probaju biti dodatni stimulans momcima na terenu te da se na kraju pjesmom proslavi još jedna vrijedna pobjeda. Dođite i budite naš istinski 6 igrač, Vaš HKK Široki WWin.

[pullquote_left]Predsjednik kluba Ante Suton je naglasio da je ovo jako bitna utakmica, Široki se nije odrekao titule.[/pullquote_left] Razlozi jer bi bila 10 ali s drugim mjestom bi trebali platiti pozivnicu za ABA ligu. Što nije ni malo jednostavno. Sezona je ocijenjena dobra a s prvim mjestom ona bi bila odlična i na svima je da se to proba ostvariti. Postoje neke druge solucije oko igranja u ABA ligi ali to će se ostaviti da se vidi nakon ovih utakmica.

Pozvao je sve navijače da dođu što ranije u dvoranu, te od prve minute pomognu igračima. Najavio je i dolazak dva autobusa navijača Igoke.

Trener Vujanović je rekao: Jednostavno samo želim da dođe do pete utakmice, dat ćemo sve od sebe da odigramo koretkno i vjerujemo da uz pomoć navijača to možemo ostvariti, onda će sve biti drugačije u petoj utakmici.

[toggle_box title=”Izjava predsjednika kluba Ante Sutona sa Press konferencije – Klikni” width=”Width of toggle box”]Predsjednik Uprave HKK Široki Wwin, Ante Suton na današnjoj tiskovnoj konferenciji je iskoristio priliku i zahvalio se svima onima koji su još jednu sezonu bili uz Široki i na bilo koji način doprinijeli još jedno dobroj sezoni kluba s Pecare.
-Hvala igračima, trenerima Veliću i Vujanoviću, hvala našim navijačima koji su redovito dolazili u dvoranu kako bi bili važna pomoć za osvajanje velikih pobjeda Širokog. Koristim priliku pozvati još jednom sve ljubitelje košarke u Hercegovini da nam i ovaj put budu šesti igrač koji će nam pomoći da dođemo do 5. finalne utakmice u kojoj ćemo pokušati osvojiti 10 titulu prvaka BiH- rekao je Suton, te napomenuo da je Igokea najavila dolazak dva autobusa svojih navijača.

Predsjednik je rekao da su Široki i Igokea veliki sportski rivali na parketu ali da su odnosi između ova dva kluba više nego korektni te da svaki put kad Široki gostuje u Aleksandrovcu imaju veliku dobrodošlicu i izuzetno korektan tretman domaćina.

Suton ne isključuje dolazak Milorada Dodika alfe i omege Aleksandrovčana pa moli sve navijače za korektno navijanje..Gotovo sam siguran da će prvak biti poznat tek u 5. Utakmici, završio je Suton.

Trener Vujanović je rekao da je momčad spremna za još jedan okršaj na parketu Pecare te se nada i vjeruje da će Široki zahvaljujući svojoj mladosti i agresivnosti te uz pomoć tribina sigurno pritisak prebaciti na Igokeu u zadnju 5. finalnu utakmicu.

Ivan Ramljak i Boris Barać su gotovo sigurni da Igokea neće dignuti pobjednički pehar na parketu Pecare te pozivaju navijače da dođu pomoći podrškom s tribina.

Valja napomenuti da je predsjednik Suton rekao da će najvjerojatnije igrači i vodstvo Hrvatske nogometne reprezentacije također doći u dvoranu na Pecari i dati podršku Širokom.

Utakmica se igra 1.lipnja s početkom u 20:30 sati a iz kluba poručuju da se ipak dođe ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve oko dvorane.[/toggle_box]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari