Connect with us

Širokobriježanka Matea Brkić predstavila svoju prvu knjigu

Published

on

Pripovijetka ”Ee, kad bi znali…” predstavljena je u petak navečer u širokobriješkom kinu Borak. Ovo je bila prva knjiga koju je 17-godišnja autorica Matea Brkić predstavila javnosti.

Njezina prva knjiga izašla je u izdanju nakladničke kuće Fram Ziral iz Mostara, a uz samu autorice, predstavile su je njezine prijateljice Ana Jurčević i Daria Topić. Tema pripovijetke bazira se na svakodnevnom životu, a najviše opisuje život današnjih mladih i sve probleme koji ih zaokupljaju.

Najdirljiviji trenutak predstavljanja bio je kada je Ana Jurčević pročitala ulomak iz pripovijetke u kojem autorica Matea Brkić govori o trenucima provedenim s Mažoretkinja Široki te njihovim anegdotama, na što njezine kolegice iz mažoretkinja nisu mogle ostati ravnodušne, a neke od njih su i zaplakale.

Predstavljanje je završilo uručivanjem zahvalnica svima koji su pomogli mladoj autorici da uspješno izda prve knjige, a između ostalih, zahvalnice su dobili i načelnik Općine Široki Brijeg Miro Kraljević, voditeljica širokobrijeških mažoretkinja Marija Topić Ramljak te Matein Ivan.

Više slika u bljeskovoj Galeriji 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari