Connect with us

Iz Svijeta

Sjeverna Koreja spremna za apokaliptičnu borbu sa SAD-om

Objavljeno

-

Sjeverna Koreja poslala je upozorenje američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, obećavajući kako će ostvariti “konačnu pobjedu bez neuspjeha”.

Sjeverna Koreja spremna je za apokaliptičnu borbu sa SAD-om, nakon što je Donald Trump objavio kako je “potpuno spreman” za razarajući napad.

The Sun izvješćuje kako priopćenje Generalnog saveza sindikata Koreje, jedinog pravnog sindikalnog saveza u kraljevstvu Kim Jong-una, ide u prilog diktatoru. “Stanovnici Sjeverne Koreje puni su entuzijazma za opskrbljivanje strateškog oružja za konačni obračun s SAD-om”, navodi se u priopćenju.

Prema Daily Staru, priopćenje je potaknulo ljude Sjeverne Koreje da riješe račune s američkim imperijalistima. Savez je, kako se izvješćuje, dodao: “Mi, radnička klasa, idemo u apokaliptičnu borbu protiv SAD-a”. Šokantno priopćenje stiglo je nakon što je predsjednik Trump upozorio kako bi bilo koji američki vojni napad bio razarajući za Pyongyang.

Govoreći o mogućnosti vojnog napada, predsjednik Trump je na konferenciji za novinare u Bijeloj kući izjavio: “Mi smo potpuno spremni za drugu opciju. Ali ako uzmemo u obzir tu opciju bit će poražavajuća i razorna za Sjevernu Koreju. To se zove vojna opcija. Ako ju moramo upotrijebiti, učinit ćemo to.”

Trump: Budemo li morali, odlučit ćemo se za vojnu opciju, to će biti razorno za Sjevernu Koreju

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari