Pratite nas

Humor

Skandal oko poklonjene LGBT zastave

Objavljeno

na

[dropcap color=”#dd3333″ font=”0″]U[/dropcap] javnosti je kao bomba odjeknula vijest da su gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i ravnatelj hrvatskog narodnog kazališta Ivan pl. Zajc, Oliver Frljić zajedno skinuli sa kazališta LGBT zastavu duginih boja i poklonili je predsjedničkom kandidatu SDP-ea Ivi Josipoviću.

Javnost je burno reagirala i reakcije se još ne stišavaju.

lgbt-zastavaI dok jedni odobravaju taj čin mišlju da je SDP najviše učinio na promociji LGBT zajednice i da je sasvim logično da predsjednički kandidat SDP-ea dobije i ponese tu zastavu, drugi se ne slažu s tim.

-Skandalozno, naprosto skandalozno”- grmio je vidno uzrujani Damir Kajin.- Pa ne može to tako. Za tu zastavu sam ja mobiliziran dok su svi bježali od nje. Sad oni prisvajaju ono što je zajedničko cijeloj ljevici a i ponekom desničaru. To nije stranačka zastava to je zastava svih pedera i lezbi bez obzira na svjetonazor i ideologiju-.

– Sramota, nema druge riječi nego sramota- nevoljno se vajkala Mirela Holly.- Zar smo mi manje dali za tu zastavu. Uvijek sam pozivala na jedinstvo oko te zastave a sad je neki svojataju. Dobro ću razmisliti hoću li dati svojih virtualnih 15% glasova SDP-eu – rezignirano je zaključila Mirela.

Osim verbalnog protesta Mirely Holy je danas ujutro zatražila saborsku stanku zbog kako je rekla sramotnog skidanja LGBT zastave u predizborne svrhe. Zbog istog razloga su se zahtjevom za stankom priključili i ostali.

-Oliver Frljić ravnatelj HNk Rijeke, darovao je LGBT zastavu koja se vijorila na HNK Rijeci Ivi Josipoviću. -Ivo Josipović,- istaknula je zastupnica Holy, -nije smio prihvatiti LGBT zastavu i treba je vratiti tamo gdje pripada. Na HNK Rijeku-.

SDP-ovi zastupnici su pokušavali smiriti povišene tonove. Zastava o kojoj vi govorite daje se i drugima, to je suvenir koji smo već dali Iskoraku i sličnima.

Prava LGBT zastava s HNK Rijeke je u sefu stranke, a ključeve ima isključivo Oliver Frljić.- pokušali su SDP-ovci smiriti strasti.

No zastupnici nisu bili smireni. Iz klupa se galamilo.-Tko ste vi da poklanjate nacionalno blago jednom predsjedničkom kandidatu? Ako ikome, zastava pripada modnom mačku-.

-Ovdje se neki rugaju općim vrijednostima, zastava nije suvenir, -zaključio je Damir Kajin.

Vladimir Šeks je šturo izjavio da je njemu svejedno jer je nakon njemu par vinjaka sve ionako šareno.

Dinko Burić je u burnoj raspravi grmio sa govornice da ako itko zaslužuje tu zastavu onda je to Ivica Račan. -SDP želi reći da su samo oni LGBT, to je ta poruka a to jednostavno nije istina, to je manipulacija. Zar smo mi iz HDSSB-ea manje vrijedni pederi i lezbe. Ja mislim i tvrdim da nismo- zaključio je svoje burno izlaganje Burić kojeg su uz dahtanje i stenjanje zaštitari jedva odvukli sa govornice.

Predsjednički kandidat Ivo Josipović je rekao da se podigla nepotrebna buka oko svega i izjavio da je spornu zastavu ionako predao Sandiju Blagoniću.

Ideja Picaferaj, Tekst složio: Delminium Vulgaris, Asistencija: Otto von Grunt.

izvor: HRHB.info Portal hrvatskih integralista

Odabrala i Priredila: Marta G.

Fonts: Krešimir K.

Dropcap: Krešimir K.

Urednik: Ivona B.

Fotografija: lgbt queer sajt info

Napomena: Satirični tekst. svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna

facebook komentari

Humor

PISMO SVETOM NIKOLI – Poklon kojim si lani zasuo Antu Tomića, preusmjeri na Velimira Viskovića

Objavljeno

na

Objavio

PISMO SVETOM NIKOLI – Dragi Sveti Nikola, ja se zovem Velimir, al’ ne pišem ti sada zbog sebe, nego zbog mog imenjaka Viskovića…

On je već izglancao svoju crvenu čizmu i stavio je na prozor. Očekuje poklon, ali nije bio dobar. Zato te molim da u ovo predblagdansko vrijeme, poklone kojima si lani zasuo Antu Tomića, preusmjeriš na Velimira Viskovića!

Evo ti i njegova slika, on već čeka tvoj poklon… komentirao je Velimir Bujanec na svom fb profilu

(P.S. Kaže Visković da fejs i onako doživljava kao “zabavljanje” i “zajebanciju”. Evo, sad se i ja zabavljam, a on je “inteligentan” pa će to sigurno shvatiti…)

facebook komentari

Nastavi čitati

Humor

Uredništvo fb stranice M.P.Thompsona očitalo lekciju pojedinim medijima

Objavljeno

na

Objavio

Nakon što su nakratko izgasili stranicu, uredništvo facebook stranice M.P.Thompson, oglasilo se objavom koju prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, zbog inzistiranja zaposlenika Facebooka, a na intervenciju nekog resora iz Vlade RH (nismo uspjeli saznati kojeg, ali zasigurno onog koji voli raditi subotom) da uklonimo službeni državni dokument, (obavijest o prekršaju), dok se nismo konzultirali s menadžmentom, stranica je bila zaključana. Budući da Thompson nije preuzeo niti potpisao tu obavijest, nego je ona ostala na stolu u backstageu, sam Thompson se ne može smatrati vlasnikom tog dokumenta pa je trebalo napraviti kako je Facebook naložio.

Međutim, mi kao urednici Thompsonovih stranica dužni smo odgovoriti pojedinim medijima na pokušaju čerečenja, iznošenja neistina i uglavnom iživljavanja jer, eto, misle “došlo je naše vrijeme”, neće više smjeti pjevati pjesmu „Bojna Čavoglave“, „Anica kninska kraljica“… Kako vidimo, nedavno su napadali pjesmu „Lijepa li si“. Proglašavaju Thompsona ustašom, a pozdrav „ZA DOM SPREMNI“ ustaškim pozdravom. Pišu raznim institucijama u inozemstvu kako je Thompson fašist i kako su njegovi koncerti visoko rizični iako su njegovi koncerti jedni od najposjećenijih na kojima nikad nema incidenata.

Ne, gospodo, vaše vrijeme u tom smislu nije došlo, a neće nikada ni doći ma koliko god se vi trudili.
Thompson, i da želi, nikako ne može biti ustaša ni fašist jer Thompson je dragovoljac Domovinskog rata, pobjednik, sudionik u vraćanju hrvatskog teritorija koje su okupirali srpsko-četnički koljači, a koji danas cvile po medijima. U početku je bio pripadnik HOS-a koji i dan danas na svojim obilježjima koristi pozdrav „ZA DOM SPREMNI“.

Da, nama je jasna vaša politika… Thompson je idealan za vaše naume kao i HOS koji je u Domovinskom ratu koristio taj pozdrav, a koji se koristio u raznim vremenima hrvatske povijesti. Jasno nam je da kroz pritisak medija pokušavate malo po malo zabraniti proslave naših pobjeda iz Domovinskog rata, jasno nam je da je vaš sluganski konačni cilj proglašenje Domovinskog rata – zločinačkim.

Ne, gospodo, koliko god vam trenutna politika godila, VAŠE VRIJEME U TOM SMISLU NIKADA NEĆE DOĆI.
Imamo našu Hrvatsku, krvlju natopljenu, ali slobodnu i demokratsku. Imamo naše pobjede i pozdrave koje vi ako ne želite i ne morate slaviti.
Mi ćemo ih i dalje slaviti, podsjećati se naših veličanstvenih i pravednih pobjeda kao i naših poginulih branitelja, poginulih u oslobađanju trećine okupirane Hrvatske od srpsko-četničkog agresora i njihovih sluga.

I na kraju jedna poruka tzv. medijima: ma nitko nam nije ukinuo Facebook stranicu, samo se malo šalimo s Vama, mislimo da je red zbog Vaših čitatelja da sami sebe demantirate.

P.S. Hvala Vam što nas toliko čitate 🙂

Uredništvo stranica M.P.Thompsona (Administratori), stoji u objavi.

Mediji koji su požurili objaviti 'vijest' :)

Mediji koji su požurili objaviti ‘vijest’ 🙂

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari