Connect with us

Politika

Škare Ožbolt: Filipović plasira priče da iza mene stoje moćnici

Objavljeno

-

foto HINA

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt u nedjelju je ustvrdila kako je u posljednje vrijeme izložena fabriciranom napadu HDZ-ov kandidata Davora Filipovića koji, kako kaže, plasira priče da iza nje stoje moćnici i veliki donatori.

“U posljednje sam vrijeme izložena fabriciranom napadu HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića, koji uporno plasira u javnost priče kako iza mene stoje veliki moćnici i postavlja pitanje tko su moji donatori, tvrdeći da iza mene stoji milijunska kampanja”, napisala je u priopćenju Vesna Škare Ožbolt.

“Svi oni koji prate moju kampanju mogli su primijetiti da sam bila sustavno ignorirana u sredstvima javnih priopćavanja, za razliku od, primjerice, Tomaševića, kojeg se izrazito forsira u medijima ili Filipovića, čiji se svaki biser prikazuje urbi et orbi”, ocijenila je.

Ustvrdila je i da njezine poruke “teško dopiru preko medija do javnosti i birača”, što je, kako je rekla, već puno puta viđeno u političkoj povijesti Hrvatske, i svakako njoj predvidljivo.

Zbog toga je, kaže, s najavom kampanje odlučila krenuti preko jumbo plakata, koje je platila svojim novcima.

“Posebno naglašavam, svojim novcima! To je differentia specifica u odnosu na moje protukandidate, koji se financiraju iz proračuna države i Grada Zagreba”, istaknula je Vesna Škare Ožbolt.

“U svakom sam slučaju odvažna, jer iza mene ne stoje stranke, ni stranački novac, ni crne blagajne, ni javna poduzeća, a niti strane organizacije. Pa tako sam i svoja, jer ulažem svoj zarađeni novac i nemam mentora”, poručila je te pozvala Davora Filipovića da predoči svoje donacije i koliko je osobnog novca uložio u svoju kampanju.

U priopćenju je priložila popis donacija od 18. veljače do 23. travnja, od 100 kuna do 29.925 kuna, te je najavila da će s objavom donacija nastaviti i dalje.

“Za razliku od ostalih kandidata, ja nemam što kriti”, zaključila je Škare Ožbolt. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari