Connect with us

Politika

Škorić: Ljubitelji Hamasa i neoosmanizma iz vrha SDA sasvim sigurno će biti poraženi

Published

on

Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a, prokomentirao je izjavu Šefika Džaferovića, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, koji je optužio Hrvatsku da prema njegovoj zemlji vodi jednostranu politiku koju je Europska unija već odbacila dodajući da je riječ o nastojanju ostvarenja ciljeva postavljenih tijekom ‘agresije na BiH’.

Besprizorne klevete nezahvalnih moralnih mizerija iz bošnjačkog političkog vrha i raznih islamista postale su, nažalost, dio sveukupnog bošnjačkog društvenoga mainstreama.

Besramnost “zaboravljanja” ogromne logističke i humanitarne pomoći Bošnjacima od strane Hrvata već je ušlo u antologiju beščašća, dok je monstruozna kleveta “o agresiji Hrvatske”, jasan pokazatelj kako je nedvojbeni krajnji cilj Bošnjaka stvaranje islamističke okupacijske zone od cijele BiH, baš kao u vrijeme Osmanskog carstva. Oni za to danas koriste eufemizam “građanska BiH bosansko-bošnjačke nacije”.

Služe se provjerenim obrascima – klevetama, krivotvorenjima, lažima, optužbama i napadima. Bilo vojno kao 1993., bilo politički od tada do danas.

Bezumnost klevete koja se tiče “agresije” dovoljno besmislenom čine samo dva krucijalna događaja, uz desetine drugih : Izlazak Hrvata 1992. na referendum u BiH bez kojeg NITKO ne bi uopće priznao BiH uz istodobno službeno priznanje od strane RH, te SLUŽBENI POZIV “agresoru” 1995. od strane Predsjedništva BiH da RH uđe sa HV u BiH i da je spasi od velikosrpske okupacije i masovnih zločina!

Sve je to svima poznato te će ljubitelji Hamasa i neoosmanizma iz vrha SDA i drugih organizacija, sasvim sigurno biti poraženi a Hrvati u BiH suvereni narod na svojoj zemlji kojemu neće biti potrebne ničije Ahdname!

A Džaferović zaboravlja kako je svojedobno i sam Alija Izetbegović uputio zahvalu za humano postupanje prema Bošnjačkim izbjeglicama i ranjenicima na splitskom širem području, to umjesto da vrši pritisak na pravosuđe u procesuiranju ratnih zločina koje je počinila Armija BiH i njeno krilo El-mudžahid, on se kao islamist predstavlja Europljaninom.

 

Grlić Radman: Džaferovićevo optuživanje Hrvatske dokaz nefunkcionalnosti BiH

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari