Connect with us

Politika

Škoro: DP je uspješno odradio prvih godinu dana svog postojanja

Objavljeno

-

U povodu prestanka saborskih zasjedanja na facebooku se oglasio Miroslav Škoro

Nastupila je duga stanka prestankom saborskih zasjedanja, a Domovinski pokret je uspješno odradio prvih godinu dana svog postojanja.

Nastali smo kako bi vratili odgovornost u politiku. Mi zastupamo demokršćanske vrijednosti i suverenizam. Ne bavimo se uhljebljivanjem članova i ne radimo na izgradnji hranidbenog lanca. Za to već postoje brojne druge stranke, na čelu s članovima trgovačke koalicije.

Razdoblje do sljedećih izbora Domovinski pokret će iskoristiti za konsolidaciju stranke, osnaživanje članstva i aktivno sudjelovanje u radu općinskih i gradskih vijeća, županijskih skupština i Hrvatskog sabora. Hrvatska ima loš izborni zakon i pati od kroničnog nedostatka istinske demokracije i većeg sudjelovanja naroda u odlučivanju, posebice putem referenduma. To želimo promijeniti.

Hvala svima koji su uz nas i koji će s nama i dalje graditi Hrvatsku iz koje mladi neće odlaziti, u kojoj će poduzetnici raditi bez birokratskih prepreka, a radnici biti plaćeni adekvatno za svoj rad. I dalje ćemo se boriti protiv korupcije i klijentelizma, te zalagati za smanjivanje utjecaja države u gospodarstvu i ravnomjeran razvoj svih krajeva naše Domovine.

Kao i do sad, štitit ćemo prava i dostojanstvo hrvatskih branitelja i boriti se za sreću i zadovoljstvo svakog hrvatskog državljanina. Za nas su Hrvati koji žive u drugim državama dio jedinstvenog nacionalnog korpusa.

Zahvaljujem svima koji su nam se na ovom putu pridružili i pozivam sve koji baštine ove vrijednosti da zajedno s nama nastave raditi na ostvarenju ciljeva koje smo postavili. Uključi se i budi dio promjene, komentirao je Miroslav Škoro na facebooku

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari