Connect with us

Politika

Škoro: Moja ostavka je dobra za stranku

Objavljeno

on

Neočekivana ostavka Miroslava Škore na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta izazvala je pravi mali rat unutar te stranke. Upražnjeno mjesto šefa DP-a dodatno je, čini se, pojačala netrpeljivost između nekih istaknutih članova te stranke, no u središtu sukoba posljednjih dana svakako su Škorina sestra Vesna Vučemilović i Mario Radić.

Sve je kulminiralo u petak kada je Jutarnji objavio poruku Škorine sestre Vesne Vučemilović u kojoj je zaprijetila PR savjetnici DP-a da će joj “osobno zakrenuti vratom”.

Danas se, prvi put nakon eskalacije sukoba u DP-u, oglasio i sam Škoro.

– Ja sam svoje rekao, ništa se nije i neće promijeniti. Nisam se povukao iz politike, samo s mjesta predsjednika stranke. Mislim da je to dobro za stranku, izjavio je Škoro za Jutarnji list.

Rekao je da je odmah nakon lokalnih izbora na sastanku vrha stranke predložio da svi skupa daju ostavke na stranačke dužnosti kako bi se nakon završenog izbornog ciklusa što prije održali izbori za novo vodstvo DP-a.

Sukob Vučemilović – Radić nije želio komentirati, ali je odbio Radićevu ideju da ga se proglasi počasnim predsjednikom DP-a.

– Ne želim biti počasni predsjednik, to me ne zanima, ne zanima me da budem živući spomenik. Postoji predsjednik stranke i točka. Kakav počasni predsjednik?, kaže Miroslav Škoro.

Peternel: Vučemilović medijski divlja i cijelu stranku dovodi u talačku krizu

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR