Connect with us

Vijesti

Škoro napušta Domovinski pokret? Radiću poručio: Izlazim iz vašeg društva

Objavljeno

on

Bivši predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Miroslav Škoro u četvrtak poslijepodne je na svojoj facebook stranici objavio kako će ispoštovati sve što su danas od njega zatražili bivši stranački kolege i da izlazi iz njihova druištva:

“Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti”, piše Škoro.

“Dragi Mario, dragi “stranački prijatelji” iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva. Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića.

Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata. Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste “politički zomboidi” samo toga još niste svjesni.

Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno”, piše Škoro dodajući: “P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra.”

Mario Radić: Predsjedništvo DP-a prihvatilo Škorinu ostavku, stranka se konsolidira

Nakon objave, škoro je uredio svoju Facebook stranicu:

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR