Connect with us

Politika

Škoro ‘objasnio’ tko će dobiti po prstima kada oni ‘dođu’ na vlast

Published

on

Foto: Hina

Miroslav Škoro je na predstavljanju liste Domovinskog pokreta za 4. izbornu jedinicu, “objasnio” na koga je mislio izjavom da će, kad on dođe na vlast, dobiti po prstima oni koji sada njima mašu.

“Mogu mahati kojim god hoće prstima, to govori o njihovom karakteru. Ali, ono što je sigurno: Kad mi dođemo na vlast, dobit će po tim prstima”, rekao je Škoro u petak u Slavonskom Brodu.

Danas je, pak, pojasnio da zapravo nije mislio na one koji mu pokazuju srednji prst, već na one koji kradu.

‘Ta fraza je kraj jednog mog izlaganja u kojem sam govorio o onima koji kradu. To se vidi, ali nažalost to su prenijeli samo neki portali. Govorio sam o ljudima koji se bave pljačkom države, govorio sam o tome da Hrvatska proizvede, bez obzira koliko smo u krizi, 350 milijardi godišnje BDP-a, a da ovi političari kontroliraju 180 milijardi i jako puno toga bude i u koruptivnim aferama, pa sam rekao da mogu mahati tim svojim prstima, a onda će dobiti po tim prstima. Dakle, radilo se o krađi’, “objasnio” je Škoro.

Podsjetimo, svojom izjavom o silovanim ženama i pobačaju Škoro je izazvao buru reakcija žena na društvenim mrežama koje su mu uzvratile pokazivanjem “srednjeg prsta”. “Mogu mahati kojim hoće prstima, ono što je sigurno kad dođemo na vlast dobit će po tim prstima”, uzvratio im je jučer Škoro.

HNS: Škoro je pjevač opasnih namjera

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari