Pratite nas

Reagiranja

Škoro odgovorio Grabar-Kitarović

Objavljeno

na

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro iz Nove Gradiške odgovorio je bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koja mu je pokazala srednji prst zbog izjave da bi se žena o pobačaju trebala savjetovati u krugu obitelji.

“Povela se ružna kampanja, kojoj je predvodnica postala bivša predsjednica vulgarnom gestom, koja je otkrila njeno pravo lice. Teza da sam ja doveo Zorana Milanovića na vlast jučer je srušena srednjim prstom Kolinde Grabar Kitarović, koja je pokazala da između nje, lažne demokršćanke i ljudi koji je podržavaju nema razlike u odnosu na Zorana Milanovića. Birači su se odlučili za iskrenog i pravog socijaldemokrata i ljevičara, a lažni su prokazani”, rekao je Škoro.

“Taj srednji prst nije samo Miroslavu Škori, ja sam nebitan, navikao sam na takve stvari koje su upućene meni i mojoj obitelji. To je srednji prst koji je pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima, kardinalu koji ju je podržavao”, dodao je.

“To je sramota za hrvatski narod. Ali dogodit će se i da gospodin Plenković i gospodin Jandroković više neće pokazivati srednji prst iz Banskih dvora i Sabora, a će otići”, nastavio je.

Na pitanje da obrazloži svoju izjavu, rekao je da se više neće dati uvlačiti u takve priče i rasprave.

“Idemo razgovarati o stvarima koje su bitne. O ekonomiji, gospodarstvu, nužnim reformama, digitalizaciji, informatizaciji, poljoprivredi”, rekao je.

“Što se mene tiče, Ustavni sud je rekao svoje, zakon je rekao svoje. To je kompleksno pitanje, ne bih se više osvrtao”, kazao je i spomenuo odnos žena i muškaraca na listama Domovinskog pokreta.

“Ako pogledate naše liste, bit će vam jasan naš program. Mi smo zadovoljili kvote. Imamo i tri nositeljice na listama. Imamo samo jednu listu na kojima nedostaje žena, a na nekima imamo i više žena nego muškaraca”, rekao je Škoro, piše Dnevnik.hr

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari