Connect with us

Reagiranja

Škoro odgovorio Predsjednici RH: I da jesam eksperiment, mene se neće morati sramiti

Published

on

Miroslav Škoro reagirao je na izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da je njegova predsjednička kandidatura ‘jedan veliki eksperiment’ za Hrvatsku, ustvrdivši kako je neuspjeli eksperiment u posljednjih 20 godina otkako se u Hrvatskoj na vlasti smjenjuju HDZ i SDP.

– Nemam običaj komentirati izjave svojih protukandidata, pogotovo jer ne govore o svojim programima, nego o prošlosti i drugim nebitnim stvarima koje naš narod ne zanimaju, ali kada me netko prozove onda volim reći i svoj stav. Aktualna predsjednica rekla je da sam ja eksperiment, no ja bih zadnjih 20 godina tijekom kojih se na vlasti izmjenjuju HDZ i SDP, nazvao jednim neuspjelim eksperimentom, rekao je Škoro u Bjelovara gdje se susreo s volonterima u svojoj predstojećoj predsjedničkoj kampanji.

– Hrvatskom narodu mogu obećati da, čak i ako jesam eksperiment, mene se neće morati sramiti, dodao je, prenosi HRT.

Predsjednica Republike Grabar-Kitarović koja se bori za drugi mandat, izjavila je u nedjelju u intervjuu jednoj televiziji, vezano za njene protukandidate, Zorana Milanovića i Miroslava Škoru, kako bi Milanović značio povratak na stari, a Škoro bi bio jedan veliki eksperiment. Dodala je kako Hrvatska nema vremena ni za jedno ni za drugo.

Zatražen za komentar izjava o svojoj supruzi, rekao je da takvu količinu idiotskog šovinizma po jedinici mjere dugo nije doživio.

– Vidjeli ste i sami kako je reagirao narod, ne samo na činjenicu pokušaja blaćenja moje obitelji nego i na činjenicu da su neki ljudi iz bliskih krugova vladajućim strukturama imali potrebu to komentirati. Rekla bi moja pokojna mater s kim si, takav si, kazao je Škoro.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari